Floridában most érdemes ingatlant vásárolni

2015.03.13. 15:39 Módosítva: 2015.03.17. 13:35
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az ingatlanpiac végre lerázta magáról a 2008-as válság súlyos terheit, ismét fellendülőben az üzlet – most igazán érdemes befektetni. A napfényes Florida ingatlanjai kihagyhatatlan lehetőségeket rejtenek, a BRIC Group kínálatából pedig a legjobb ajánlatok közül válogathatnak a befektetők.

Az amerikai gazdaság még nagyobb sebességfokozatba kapcsolt: a Dow Jones részvényindex újabb csúcsot döntve 2015. március 2-án 18 288,63 ponton zárt. Az index már lassan hat éve erősödik, 2007 óta minden komolyabb beavatkozás nélkül közel 170%-kal növekedett. A tőzsdei befektetők számára mindig jó jel a történelmi csúcs, a gazdaság kiemelkedő erejét sugallja. Emellett a dollár lendülete is töretlennek tűnik: a Morgan Stanley Bank elemzői úgy látják, hogy az amerikai fizetőeszköz 2015-ben tovább fog erősödni. A társaság szakértői szerint ennek fő tényezője az Egyesült Államok gazdaságának jelentős növekedési potenciálja.

Floridában a 2008-as gazdasági válságot követően a dinamikus gazdasági fejlődés és a népességnövekedés hatására számottevően megnőtt a passzív jövedelemtermelő képességgel rendelkező befektetési ingatlanok iránti igény. Ebben a környezetben szinte kínálják magukat a stabil és kényelmes ingatlanbefektetések. A piac bámulatos eredményeket produkált: 2014-ben 8,1%-kal nőtt az éves ingatlanforgalom az előző évihez képest, a családi házak értéke 5,3%-kal, a sorházlakások és társasházi öröklakások értéke pedig 9,8%-kal növekedett, ami kiemelkedőnek mondható.

Florida ideális választás azoknak, akik a konzervatív befektetést modern értékkel párosítják. Az ingatlanok hosszú távú bérbeadása hagyományos, bevált befektetési mód, mely megbízható passzív jövedelmet termel. A nemzetközi befektetési piacon 1996 óta jelen lévő BRIC Group ügyfelei Floridában a legkiválóbb területeken juthatnak hozzá jelentős profitot biztosító, bérlővel rendelkező ingatlanokhoz. Az USA lakásbérleti piacainak legjelentősebb városai közül több ebben a szövetségi államban található. Hatalmas lehetőségeket rejt Tampa városa, mely a Rental Ranking Scores listán jelenleg az Egyesült Államok délkeleti területének első és az ország negyedik legjelentősebb ingatlanbérleti piacaként szerepel.

Munkahelyteremtő képességének és lokális adottságainak köszönhetően hasonlóan népszerű a keleti parton található Jacksonville és a Disney Worldnek otthont adó Orlando is. Ezeken a kiemelt helyszíneken most érdemes ingatlanba fektetni, mert a külföldi befektetők, az amerikai „baby boomer”-ök, a gazdasági fejlődés nyomán más államokból odatelepülők, valamint – negatív hitelminősítésük lejártával 2018-tól – a válságot elszenvedő lakosság is folyamatos keresletet biztosít házak, lakások bérlésére és vásárlására egyaránt. „Minden adva van a sikerhez: fejlődő gazdaság, növekvő foglalkoztatás, gyarapodó népesség. Ez a legjobb időszak a floridai befektetésre” – fogalmaz Czirják Mária, a BRIC Group Senior Portolio Menedzsere.

A BRIC és partnercégei gondoskodnak az átlátható, biztonságos, gondtalan és gördülékeny hivatali ügyintézésről. Az itthoni gyakorlattól eltérően ingatlankezelő vállalatok intézik a lakások, házak teljes körű kezelését, bérbeadását, az éves adóügyi elszámolásokat pedig floridai adótanácsadó partnercégek végzik. A BRIC Group szervezésében az ügyfelek személyre szabott megtekintő körútjukon megnézhetik a befektetői portfóliójukba illeszthető lakásokat és házakat, találkozhatnak leendő bérlőikkel és a partnercégek képviselőivel is.

A BRIC Group – mely Budapesten és Floridában is rendelkezik irodával – olyan üzleti modellt dolgozott ki, amely egyaránt szavatolja a befektetések magas hozamát, a maximális átláthatóságot és biztonságot, valamint az ügyfelek kényelmét. A BRIC-nél rizikó nélküli ajánlatok közül választhatnak, mivel a vállalat minden esetben először a saját tőkéjét invesztálja: banki aukciókon megvásárolja az ingatlanokat, tehermenetesíti őket, majd jogtisztán, teljes körűen felújítva, az első bérlőt is biztosítva hosszú távú bérleti opcióval kínálja tovább befektetői számára.

A BRIC egyedülálló professzionális szolgáltatásaival további előnyöket biztosít ügyfelei számára. Ingatlankezelő partnerei alapos és megbízható munkát végeznek, kizárólag szigorú minősítésen átesett bérlőkkel szerződnek, ezenfelül a BRIC ügyfelei kedvezményes szolgáltatási díjat élveznek.

Az ingatlan az adásvétel pillanatától új tulajdonosának termeli a bevételt, ráadásul a BRIC az ingatlanok többségéhez 2 éves bérletidíj-garanciát biztosít, valamint az első 2 éves ingatlankezelői díjat is a cég fizeti. Az éves hozam akár 10 százalékos is lehet.

Mindezt komplett csomagként kínálja a BRIC Group. A tájékoztatástól az ingatlankezelésig, a papírmunkától a bérlők ügyeinek intézéséig a társaság minden feladatot elvégez. Az ügyfeleknek így semmi teendőjük nincs, mint ellenőrizni, hogy megérkezett-e a számlájukra a havi bérleti díj.

Ha szeretne többet megtudni floridai ingatlan befektetésről, látogassa meg a következő weboldalt, keressen minket emailben vagy telefonon a következő számon: (1) 345-8211.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.