Ajándék hétvége Oxygen bérlethez

2015.04.21. 14:50 Módosítva: 2015.04.22. 11:39
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Válassza az egészséget és a pihenést egyben! Ha éves bérletet vásárol a Fáy utcai Oxygen Wellness Központba, az most egy noszvaji kétszemélyes wellness-hétvégét is tartalmaz.

Az egészséges életmód kellemes is lehet

Ha valaha is tartott attól, hogy az egészséges, sportos életmód lemondással és kínlódással jár, felejtse el a félelmét! Az Oxygen Wellness Központokban minden elérhető, ami kellemessé, hatékonnyá teheti a magunkra fordított időt és munkát. A három központ mindegyike hatalmas és modern gépparkkal, profi személyi edzőkkel, hangulatos csoportos órákkal, színvonalas gasztrokínálattal, szépségszalonnal rendelkezik. Naphegyen és Újpesten továbbá minden igényt kielégítő, medencével, szaunaparkkal felszerelt wellness-részleg és modern orvosi központ is várja a vendégeket.

Aki tehát nem csak keményen szeretne edzeni, de kikapcsolódni, relaxálni, szépülni és gyógyulni is vágyik, három olyan exkluzív központot is talál Budapesten, ahol mindezt egy helyen megteheti.

Ajándék az elkötelezetteknek

A Fáy utcai Oxygen Wellness Központ most különleges ajándékkal kedveskedik a vendégeinek. ̽

Ha 2015. május 1 – 31. közt éves bérletet vásárol a központba, az ár tartalmaz egy kétszemélyes, félpanziós wellness-hétvégét a noszvaji Oxigén Hotel****superior Family & Spa szállodába. Így a sportos hétköznapokat egy feledhetetlen hétvégén pihenheti ki párjával együtt - egy minden igényt kielégítő hotelben. A hétvége 2015. december 20-ig, az előre egyeztetett időpontban érvényes, az ünnepi időszakok kivételével.

̽Ajánlatunk az első 15 bérletvásárló számára elérhető, akik egy összegben vásárolnak éves bérletet, és 2014. 05. 01. óta nem rendelkeznek érvényes éves Oxygen bérlettel. A bérletakció kizárólag Fáy utcai központunkban érvényes.

Információ:

www.oxygenwellness.hu

salesfay@oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.