Íme, Dorottya fiatalságának titka!

2015.06.08. 14:34 Módosítva: 2015.06.08. 15:40
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Geszler Dorottya negyven felett is feltűnően csinos. A titka egy rendkívüli kezelés, amely a bőr ereszkedése ellen hat. Az Oxygen Beauty Clinic eljárása, az Ultherapy már világsztároknál is bizonyított.

Geszler Dorottyát akkor ismerte meg az ország, amikor 1989-ben 3. helyezett lett a Miss Hungary szépségversenyen. Azóta rengeteg műsor vezetőjeként láthattuk, vezette a saját modellstúdióját, majd beleszeretett a Pilatesbe. Ma, negyven felett is feltűnően csinos és fiatalos - most elárulja a titkát.

- 19 évesen, a szépségverseny után szinte azonnal elkezdtek fotózásokra hívni. Ekkor figyelt fel rám a Magyar Televízió, és hamarosan telefonos játékokat, slágerlistákat, sőt a Játék Határok Nélkül-t is vezettem. 2001-ben szerepeltem a Barátok köztben és még rengeteg televíziós műfajban kipróbálhattam magam.

- Innen viszont meglehetősen nagy fordulatnak tűnik a Pilates és Aqua Pilates oktatás.

- Ez tulajdonképpen visszatérés a gyökereimhez. Mivel a Balettintézetbe jártam, mindig is rengeteget mozogtam, különösen a nőies, finom mozgásformák vonzottak – amelyek mögött rengeteg munka és kitartás húzódik. Már tévéztem, amikor megszereztem a pedagógus diplomámat klasszikus balett és társastánc szakon, bár sokáig nem használtam. Amikor viszont beleszerettem a Pilatesbe, nagy hasznát vettem a szárazföldön és a vízben is.

- Zökkenőmentesen tudnál váltani az oktatásra?

- Szerencsére a test nem felejt. A balett nagyon kemény alapokat jelentett, így amint újra elkezdtem mozogni, nagyon gyorsan rátaláltam a harmóniára. Azt szoktam mondani, hogy sokat dolgoztam a szerencsémért.

- Az alkatoddal is ilyen szerencsés vagy?

- Alapvetően igen, bár semmit nem adnak ingyen. Ki kell ismerni a saját testünket, a reakcióinkat, meg kell tapasztalni, mi a jó nekünk. Én ezt a balett évei alatt pontosan fel tudtam mérni, így most „csak” alkalmaznom kell a tudást.

- Elárulod a recepted?

- Sokan ismerik ezeket a „titkokat”: alvás, sok víz, mindennapos bőrtisztítás, rendszeres mozgás. És még valami a bőröm fiatalságáért. Rátaláltam egy olyan módszerre, amely úgy emeli meg a bőrt, hogy mindössze egyetlen kezelésre van szükség, a hatás pedig évekig kitart. Az Ultherapy egy rendkívül mélyen ható ultrahangos kezelés, amely az arc, a nyak, a dekoltázs bőrének megereszkedését kezeli – sebészi pontossággal, de vágás nélkül. Ráadásul, mivel nem műtét, lábadozási idővel sem kell számolni, az eredmény pedig egészen természetes.

Bejelentkezés:

Oxygen Beauty Clinic 1016 Budapest, Naphegy utca 67. Tel: 06 (20) 359 4216

www.oxygenbeautyclinic.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.