Extra biztonság a vállalkozásoknak

2015.06.25. 15:48 Módosítva: 2015.06.25. 16:14
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Egy vállalkozás elindítása rengeteg kihívással jár. A ráfordított idő és energia nagyobb valószínűséggel térül meg, és könnyebben kerüljhetjük el a buktatókat, ha jól megfontoltan, előre tervezünk, például a megvásárolandó eszközök beszerzésekor. Az ASUS, kiemelt megbízhatósági programja keretében most üzleti laptopjainak nem csak javításra vállal garanciát, hanem, ha az első évben meghibásodik az eszköz, annak árát is visszaadja a vásárlónak, aki ezen biztos hátter ismeretében sokkal nyugodtabban dönthet egy ilyen eszköz megvásárlása mellett.

A programban az ASUS üzleti modelljei, az ASUSPRO termékcsalád tagjai közül lehet választani. Minden ASUSPRO laptop, például az ultrakönnyű ADVANCED BU201 vagy a költségvetést kímélő, ultra-megbízható PU551 vásárlását követő 15 napban lehetősége van a tulajdonosnak regisztrálnia új laptopját az ASUS Bizalom programban, az asusbizalom.hu oldalon, hogy elérhetőek legyenek számára a program előnyei.

A gyártó bátran vállalja a közel sem mindennapos garanciát, hiszen az ASUSPRO laptopok különösen megbízhatóak. A termékcsalád tagjait úgy tervezték, hogy ne csak egy otthoni számítógép mindennapos terhelésének, hanem az extrém igénybevételnek is ellenálljanak. Az ASUSPRO gépek megfeleltek az Amerikai Egyesült Államok US MIL-STD 810G harcászati sztenderdjének: ehhez a besoroláshoz egy laptopnak olyan különleges próbákon kell átesnie, melyek a különféle környezeti hatásokat szimulálják. Az ASUSPRO laptopok ellenállnak olyan behatásoknak is, mint a leejtés, felületi nyomás, vagy a nedves környezet – a gépekben mozgásérzékelők és az extra ütközőpárnák csökkentik a merevlemez szállítás közbeni sérülésének kockázatát, ezzel is védve az adatokat.

Ezenfelül az ASUSPRO laptopokat több szintes biztonsági rendszerrel látja el a gyártó, így azok nem csak a külső behatásoknak állnak ellen, de ujjlenyomat-olvasójuk biztosítja, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá a rajtuk tárolt adatokhoz. Az ASUS Secure Delete is növeli a laptop tulajdonosának biztonságérzetét, hiszen ennek az egyszerűen kezelhető felületnek segítségével a bizalmas adatok végleg eltávolíthatók a merevlemezről.

A gyártó nagy hangsúlyt fektet a legújabb technológiák alkalmazására. Üzleti gépei esetén is a legújabb Intel platformokat használja, fontos számára a legfejlettebb vezeték nélküli adatkommunikációs szabványok támogatása, valamint vásárlói számára biztosítja a különféle, gyors és alacsony fogyasztású SSD-meghajtók közötti választás lehetőségét is. Így tehát az ASUSPRO termékcsaládjának bármelyik tagja nem csak biztonságos, de jövőbe mutató megoldást is jelent a vállalkozásoknak.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.