20 éve nem látott show Magyarországon

2015.09.11. 11:41 Módosítva: 2015.09.11. 14:06
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Ismét magyar színpadon tapsolhatunk a világ első számú party musicaljének. A Grease sodró világa mindenkit magával ragad, akit kicsit is érdekel a rock and roll és az '50-es évek amerikai tinik mindennapjai. A Grease legutóbbi, 2008-as Broadway-előadása elevenedik meg októberben Magyarországon, 20 évvel az utolsó magyar Grease-előadás után. Október 16-án a Syma Csarnokban csendülnek fel az örökzöld dallamok és parádés szereposztásban szurkolhatunk újra Danny és Sandy románcának.

Horváth Csaba, az előadás producere szerint egy friss, lendületes produkció kerül színpadra. „A szövegkönyvet Varró Dániel fordította és húzta feszesre, a jól ismert dalok mellett a tánc és a látvány is egyedülálló élményt ígér. Tini érzelmek, szerelmek, csalódások. Minden van benne, ami a szlogennek megfelelően első számú party musicallé teszi. Akik eljönnek az előadásra, felszabadulva szórakozhatnak, és úgy mennek majd haza, hogy kicsit kikönnyezték, kinevették magukat és egy maradandó élménnyel gazdagodtak” – fogalmazott a producer.

Már a szereplőket is úgy válogatták, hogy kiállásukban, karakterükben minél inkább átadják a sikeres film hangulatát, ezért lett a kissé John Travolta macsóságára hajazó Vastag Csaba a férfi és a Sandy ártatlanságát visszaadó Görgényi Fruzsina a női főszereplő.

Az októberi, budapesti bemutató után országos turnéra indul az előadás, nagyvárosok sportcsarnokaiban tartanak előadásokat.

www.grease.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.