2015.10.12. 12:40 Módosítva: 2015.10.12. 14:50
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Régebben sok gondot okozott külföldi utazásaink során, hogy egy idegen országban milyen közlekedési eszközt válasszunk, és azzal hogyan jussunk el A pontból B pontba. Ma már nincs lehetetlen!

Külföldi útjaink során számos autókölcsönzőre számíthatunk, és egy adott országon belül akár több városba is könnyedén eljuthatunk. Honnan tudjuk azonban, hogy külföldön melyik autókölcsönző megbízható és, hogy a pénzünkért megfelelő szolgáltatást kapunk? A Sixt Mobility Solutions megbízhatósági faktorát részben úgy hivatott növelni, hogy külföldi autóbérlésünket intézhetjük akár itthonról is, forintos elszámolással, saját anyanyelvünkön, elkerülve ezzel az esetleges félreértéseket. Az utazás során felmerülő kérdésekre, pedig a Sixt nemzetközi call center-e nyújt megoldást, amely a Sixt jól képzett kollégáinak köszönhetően megkönnyíti mind a hazai, mind a nemzetközi ügyintézést. A nemzetközi call center hozzáférhet olyan akciókhoz az adott desztinációban, amelyek akár az online áraknál is kedvezőbbek lehetnek, továbbá egyedi kérések is könnyen érvényesíthetők, mint pl. speciális gyerekülés, babakocsi bérlése, stb. Könnyebbséget jelenthet továbbá az is, hogy az autó kiválasztása és foglalása online is, a Sixt honlapjáról intézhető, így az autó kategóriáját, a kiegészítő szolgáltatásokat és az ajánlott extrákat magunk választhatjuk ki, ennek értelmében az átvétel helyszínén már nem kell váratlan anyagi kiadásokra számítanunk.

Munkánkból, esetleg egyéb más okból kifolyólag előfordulhat az is, hogy egy évben többször kényszerül külföldön gépkocsit bérelni. Ezekre az esetekre praktikus beszereznünk a Sixt díjmentesen kérhető és igénybe vehető expressz kártyája. A kártya tulajdonosainak az autókölcsönzés során egyszerűsödik az ügyintézés, nincs felesleges papírmunka és sorban állás. A kártyához tartozó Sixt Expressz Terminál szolgáltatás olyan országok repülőterén vehető igénybe, amelyek rendelkeznek kiadási terminálokkal. A Sixt Expressz kártya segítségével tehát, nemcsak egyedi árkedvezményekben részesülhetünk, de az autó könnyedén lefoglalható itthonról úgy, hogy nem kell a felvételi ponton a pulthoz menni.

Arra a kérdésre, hogy miért érdemes autóbérlésünket a Sixt-nél intézni, Dévai Gábor ügyvezető igazgató egy meggyőző mondatban válaszolt: „A Sixt Mobility Solutions mára több, mint 100 országban ugyanazt a magas minőséget, szakértelmet, kedvező árat és rugalmasságot biztosítja ügyfelei számára az autókölcsönzés terén. Mielőtt azonban autót bérelnénk, mindenképpen nézzünk utána a nemzetközi sztenderdeknek, melyek az autókölcsönzés általános feltételeiben is megnyilvánulnak” – figyelmezteti a külföldre készülőket Dévai. Ennek megfelelően a külföldi autóbérlés legfontosabb feltételei közé tartozik: a 21 éves életkor betöltése, valamint a minimum 1 éves vezetői engedély. Az esetlegesen előforduló országspecifikus szabályokról pedig a Sixt Magyarország ügyfélszolgálata nyújt tájékoztatást, ahol bérautó foglalását is azonnal elintézheti.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.