Fitnesz bérlet + wellness hétvége

2015.11.17. 17:27
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Szeretne lefogyni, izmosodni, egészséges életmódra váltani? Itt az alkalom! Ha most éves bérletet vásárol az Oxygen Wellness Naphegy központban, egy kétszemélyes wellness hétvége is az Öné lehet!

Páros ajánlat a wellness hétvégék szerelmeseinek

Régen leáldozott már annak az elképzelésnek, miszerint az egészséges, sportos életmód csakis lemondásról és kínlódásról szól. Az Oxygen Wellness Központokban minden elérhető, ami kellemessé, hatékonnyá teheti a magunkra fordított időt és munkát. A három központ mindegyike hatalmas és modern gépparkkal, profi személyi edzőkkel, hangulatos csoportos órákkal, színvonalas gasztrokínálattal, szépségszalonnal rendelkezik. Naphegyen és Újpesten továbbá minden igényt kielégítő, medencével, szaunaparkkal felszerelt wellness-részleg és modern orvosi központ is várja a vendégeket.

Aki tehát nem csak keményen szeretne edzeni, de kikapcsolódni, relaxálni, szépülni és gyógyulni is vágyik, három olyan exkluzív központot is talál Budapesten, ahol mindezt egy helyen megteheti.

Ajándék az elkötelezetteknek

A naphegyi Oxygen Wellness Központ most különleges ajándékkal kedveskedik a vendégeinek. Aki 2015. december 15-ig éves bérletet vásárol a naphegyi központban, egy-egy kétszemélyes, kétéjszakás, félpanziós wellness-hétvégével is gazdagabb lehet. ̽

Így nem csak az egészség, fittség és szépség egy évre szóló lehetőségéhez juthat hozzá, de egy voucher-t is kap a kellemes kikapcsolódáshoz, a tartalmas időtöltéshez, a szépüléshez és a gasztronómiai kalandokhoz. A nagyszerű lehetőséget a hévízi NaturMed Hotel Carbona ̽ ̽ ̽ ̽ superior biztosítja.

̽ Az ajánlat 2015. november 15. és december 15. közt az első 15 vásárlóra érvényes, kizárólag egyösszegű fizetés esetén, magánszemélyek részére, amennyiben a vendég 2014. december 1. óta nem rendelkezik érvényes éves Oxygen bérlettel.

További információért látogasson el weboldalunkra ( www.oxygenwellness.hu) vagy érdeklődjön munkatársainknál: salesnaphegy@oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.