Angéla, Petronella
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

RAVE: Idén végre Olimpia a tánctéren is 3 világsztárral

2016.02.01. 13:24 Módosítva: 2016.02.02. 15:16
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Újra RAVE őrület Budapesten. Marusha, DaHool, Ultra-Sonic a Cinema Hall-ban.

14 órás ünnepet tarthatnak a RAVE szerelmesei. Füst, fényrúd, kőkemény RAVE-ek? Ezt nem tudhatjuk viszont annál inkább kijelenthetjük hogy az év egyik legjobban várt eseménye érkezik a Cinema Hall / Kasino-ba február 19-n.

Érdemes ellátogatni a Cinema Hall Facebook oldalára ahol további remek programok várják az elektronikus zene szerelmeseit.

A Legendary Moments lepaktált ugyanis a Club Speed legendás lemezlovasaival, és egy soha véget nem érő RAVE-ületbe kergették egymást ünneplés gyanánt.

Van ugyanis mit ünnepelni. A Club Speed 20 éves lenne, a nemzetközi MAYDAY és LOVEPARADE pedig nyáron dorbézolt. Most a RAVE OLIMPIA került teritékre amelyet Magyarországon pontosan 20 évvel ezelőtt tartottak meg első ízben. A felhozatal világszínvonalú. Érkezik a RAVE királynő MARUSHA, jön DA HOOL aka DJ HOOlIGAN, és a minden hájjal megkent őrült ULTRA-SONIC élő showja sem lesz éppen gyermekprogram. BPM,RAVE, ZENE és TI!

„ Nyáron Westbam, Dr.Motte és Misjah is fellépett Marusha mellett. „

Ahogyan a lenti kép is tökéletesen példázza érdemes lehet a belépőket előre megvásárolni.Jegyek kaphatók online az alábbi linken 3000Ft-os áron: http://legendarymoments.hu/ticket/vasarlas/2016-02-19-rave-olimpia-with-marusha-dahool/, nyomtatott formában pedig a Vinyl & Woodban a 1077 Budapest, Wesselényi 35. szám alatt.


Faceboook esemény

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.