A megdöbbentően hosszú és dús szempillák titka

2016.02.02. 16:44 Módosítva: 2016.02.02. 16:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A szemek azok, amelyek először elvarázsolnak bennünket, ezért mindannyian szebb és hosszabb pillákra vágyunk.

Végre létezik olyan szérum, amely természetes módon dúsítja és hosszabbítja a szempillákat.

Hogyan hat a szempillanövesztő szérum?

A Lux-Factor szempillanövesztő szérum a prostaglandinhoz hasonló összetevőket tartalmaz. Ez a hatóanyag hasonlít a glaukóma gyógyítására felhasznált gyógyszerek összetevőjére. „Már egy ideje felfigyeltünk arra, hogy a zöld hályog kezelésé mellékhatásaként a betegeknek gyögyörű, hosszú szempilláik nőnek,” mondta el Kelemen Veronika, gyógyszerkiadó szakasszisztens.

Jelenleg a piacunkon az egyik legminőségesebb szempillanövesztő a Lux-Factor Eyelash szérum, amely Kelemen Veronika, gyógyszerkiadó szakasszisztens szerint minden kellő tanúsítvánnyal rendelkezik, tesztelt természetes összetevőkből áll, valamint teljesen biztonságos és nincsenek kedvezőtlen mellékhatásai.

A Lux-Factor szempillanövesztő szérumot 4000 fogyasztó tesztelte le, és a szérum rendszeres használata alatt (már 2-4 héten belül) akár 85%-kal is sűrűbb szempillákat értek el, a hosszlasságuk 25%-kal nőtt, és legalább két árnyalattal sötétebbé váltak. A szérum hatékonysága és minősége legnagyobb megerősítése viszont az, hogy a LUX-FACTOR EYELASH 28-napos terápiája után a felhasználók nem kívántak egyéb szempillanövesztő terméket használni.

Miért dönt egyre több hölgy a szempillanövesztés mellet a műszempillák alkalmazása helyett?

A műszempillák egyre inkább veszítenek a közkedveltségükből, hiszen a használatukat számos kedvezőtlen mellékhatás követi. Ezért sokkal jobb a szempillanövesztő szérum használata, amellyel természetes módon nem csak meghosszabbítja, hanem növeli a pillák dússágát, valamint megelőzi a pillák töredezését és hullását. A formulája van szó vitaminokat, növényi kivonatokat és egyéb természetes hatóanyagokat tartalmaz.

Imádom a gyönyörű, egészséges, hosszú, dús szempillámat! Gyönyörű keretet ad a szememnek és csak pár hete használom a Lux-Factor Eyelash szérumot.”

- Horváth Éva

Aki dús és egyben természetes pillákra vágyik, annak igazán jó szívvel ajánlom a Lux-Factor szempillanövesztő szérumát! Csupa természetes anyagból!"

- Szinetár Dóra

A munkám miatt estétől estére kik kell tennem a pilláimat megpróbáltatásoknak, miután eltávolítom a műpillákat az az első dolgom, hogy felvigyem a Lux-Factor szempillanövesztő szérumát! Így óvom a pilláim a töredezéstől és táplálom egyszerre.

- Nyári Diána

Hol szerezhetem meg az ellenőrzötten leghatékonyabb szempillanövesztő szérumot a Lux-Factor-tól?

Most megszerezheti a LUX-FACTOR szempillanövesztő szérumot promóciós áron, több mint 50%-os kedvezménnyel, csak a www.lux-factor.com weboldalon.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.