Olcsó tavaszi gardróbfrissítés

2016.03.09. 11:01
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Március 18. és 20. között a Premier Outlet hatalmas Vásárlási Maratont rendez, ahol akár 90%-os kedvezményekkel pezsdíthetjük fel tavaszi ruhatárunkat.

Az év legtrendibb színe

  A színek folyamatosan befolyásolják a kedélyállapotunkat. Így külön jó hír, hogy a 2016-os év hivatalos színei a rózsakvarc és a derűs kék, amik kétségtelenül vibrálást hoznak majd a hétköznapokba. A tavaszi gardróbfrissítést érdemes a Premier Outlet márciusi Vásárlási Maratonjára időzíteni, ahol nem csak a vidám árnyalatok, hanem a minőség is garantált lesz. Olyan népszerű világmárkák kínálatából válogathatunk, mint a Mango, Guess, Tommy Hilfiger, Benetton, adidas, Nike és Retro. Az akár 90%-os árengedmény pedig már csak hab a tortán.

Premier Outlet márciusi Vásárlási Maraton
Premier Outlet márciusi Vásárlási Maraton

A divat mindenkié!

A Premier Outlet nem csak minőségi termékeiről és pénztárcabarát árairól híres, hanem a társadalmi felelősségvállalásáról is. A márciusi Vásárlási Maratonnal induló kampányában arra hívja fel a figyelmet, hogy a divat mindenkié. Ezért hivatásos modellek helyett vásárlói közül választotta ki az idei kampányarcait, akik közül az első, Cseremnih Jana a Vásárlási Maraton plakátjain mutatkozik be. Már csak ezért is érdemes lesz március 18. és 20. között ellátogatni a Premier Outletbe!

Vasárnapi nyitvatartás

Extra meglepés, hogy a háromnapos Vásárlási Maraton vasárnapján (március 20-án) csak a Premier Outlet lesz nyitva a bevásárlóközpontok közül. Így gazdaságos és egyben kényelmes is megragadni ezt az alkalmat, hiszen pénztárcakímélő lehetőségekkel és független időbeosztással vághatunk neki a tavaszi előkészületeknek.

Ingyenes buszjárat a maraton alatt

A Premier Outlet ingyenes buszjáratokat indít a Vásárlási Maraton ideje alatt, péntek reggeltől egészen vasárnap estig. A buszok félóránként indulnak majd a Nyugati térről (Váci út legeleje, a pályaudvar oldalán, a lezárt gyalogoshíd alatt) és a Széll Kálmán térről (Csalogány u., Hattyú-ház melletti BKK megálló). Keresd a Premier Outlet színeibe öltöztetett járatokat, és vesd bele magad a tavaszi gardróbfrissítésbe!

További információ:

www.premier.hu

www.facebook.com/PremierOutletCenter

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.