Jól nézzük meg, kitől veszünk földgázt!

2016.05.06. 10:29 Módosítva: 2016.05.06. 11:47
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Számos vállalkozás földgázvásárlási szerződését június végéig lehet megújítani. Érdemes alaposan körülnézni az energiaszolgáltatók között.

Az elmúlt hónapok jelentős világpiaci árcsökkenése versenyhelyzetet teremtett a földgáz szabadpiacán működő szolgáltatók között, amiből a hazai vállalkozások is előnyt kovácsolhatnak. Az energiapiacon a földgáz árképzése jóval bonyolultabb a villamos energiáénál, ezért a cégek többsége nem szívesen foglalkozik a különböző ajánlatok összehasonlításával. Pedig az árcsökkenésből csak úgy tudnak profitálni, ha a megváltozott piaci feltételeknek megfelelő új szerződést kötnek. A legtöbb kereskedelmi földgázszerződés megújítására június végéig van lehetőség, ezért érdemes minél korábban, akár már májusban ajánlatot kérni a kereskedőktől.

A szolgáltatók által meghirdetett ajánlatok közül körültekintően választva az eddiginél jóval kedvezőbb szerződés is köthető.

Megbízhatóság és alacsony ár?

A rugalmas konstrukciók és a versenyképes ár mellett elengedhetetlen egy megbízható energiakereskedő kiválasztása, amely stabilitásával és szakértelmével garantálja az ellátásbiztonságot és a precíz kiszolgálást.

Régi-új szolgáltató a magyar energiapiacon

Új belépőnek számít a földgázpiacon az eddig főként villamos energiát értékesítő ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport. A cégcsoport az ország egyik legnagyobb energiaszolgáltatójaként a tavalyi profilbővítés után azon kevés szolgáltatók egyikévé vált, amelyek teljes körűen kielégítik üzleti ügyfeleik energiaigényeit.

A nagy múltú vállalatcsoportnak a villamosenergia-piacon megszerzett tudása a földgázpiacon is előnyt jelent. Miután 2016 áprilisában a cégcsoporthoz tartozó Magyar Áramszolgáltató Kft. (MÁSZ) megvásárolta a Tigáz Zrt. versenypiaci földgázportfólióját, immár jelentős földgázpiaci kereskedőként intenzív versenyt indított. Közrejátszott ebben, hogy a meglévő tapasztalt értékesítő csapat kiegészült a Tigáz ügyfélmenedzsereivel, erősítve a Társaságcsoport gázértékesítési kompetenciáját. Ez a rendkívüli aktivitás jelentősen megmozgatta a hazai gázpiacot.

A MÁSZ jelenleg különleges ajánlattal, akár 20% árkedvezményt kínálva keresi meg új ügyfeleit, amely különösen a kkv szektor szereplőinek lehet vonzó. Ajánlatkéréssel, hasznos tudnivalókkal kapcsolatban látogasson el a www.foldgazszolgaltato.hu oldalra.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.