Újra lehet nevezni az Innomax Díjra

2016.10.05. 13:59 Módosítva: 2016.10.11. 11:32
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az Invitech Solutions október 3-val ismét meghirdeti az egyik legismertebb, hétéves múltra visszatekintő innovációs pályázatot. A számos elemében megújult kiírás fókuszában a közjót szolgáló innovációs megoldások állnak.

Az Invitel Csoporton belül – a korábbi vállalati és nagykereskedelmi üzletág alapjain – júliusban életre hívott Invitech Solutions folytatva a cégcsoport megőrzésre méltó hagyományait, idén is meghirdeti a hazai innovációs ötletek egyik legnagyobb seregszemléjét. Az immár hetedik alkalommal kiírt pályázat lényege, ahogy eddig, úgy most is az, hogy támogassa a hazai vállalatok innovációs törekvéseit, és felhívja a figyelmet e cégek fejlesztéseire és erőfeszítéseire. A 2009-ben alapított díjra három kategóriában – Business, InnoApps, Innomax Nonprofit – lehet nevezni.

A 2016. évtől Invitech Innomax Díj néven tovább vitt pályázat nem csak elnevezésében újul meg, de szellemiségében és szerkezetében is. A nyáron alapított cég szemlélete a pályázatban is visszaköszön, az idei évtől a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közjót szolgáló innováció elősegítése áll a kiírás fókuszában. További újdonság, hogy a „Business” kategóriában ez évtől, cégmérettől függetlenül bármely hazai vállalkozás elindulhat. A kiírók az „InnoApps” kategóriában továbbra is a saját alkalmazást fejlesztő, harminc év alatti fiatalok jelentkezését várják.

Invitech Innomax PR800x500

A Nonprofit kategóriában a nyeremények számának jelentős növelése mellett fontos változás, hogy az Invitech Solutions a Magyar Adományozói Fórum (MAF) partneri együttműködésének keretében bonyolítja le a kategória pályáztatását, és a civil szervezetek mellett az oktatási intézmények jelentkezését is ebben a kategóriában várják.

„Az Invitech Solutions fontosnak tartja a korszerű üzleti infokommunikáció elterjedését és a pályázaton keresztül is támogatni kívánja a vállalatok és intézmények ez irányú innovációs törekvéseit, motiválni szeretné technológiai fejlesztéseiket. Húszéves szakmai tapasztalatot magáénak tudó társaságunk ugyanakkor hisz abban, hogy a leginnovatívabb ötlet és megoldás is hiábavaló, ha az nem járul hozzá az egyének vagy közösségek életének jobbá, tartalmasabbá tételéhez. Az InnoMax pályázatra is olyan fejlesztéseket várunk, melyek célja, hogy jobbá tegyék mindennapjainkat, személyes vagy üzleti világunkat” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel Csoport operatív főigazgatója.

A pályázatról bővebben, itt lehet tájékozódni

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.