2017.02.17. 12:33 Módosítva: 2017.02.20. 11:06
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az alacsony kamatkörnyezetben nem könnyű megfelelő befektetési lehetőséget találni, ráadásul viszonylag keveseknek van ideje, hogy rendszeresen figyelje a piacok mozgását. Utánajártunk, mi lehet a megoldás?

Mibe fektessünk?

Ön milyen típusú befektető?

Most ismerkedik a befektetések világával?

Ha Ön óvatosabb, azonban szeretne magasabb hozamlehetőséget elérni, és nem gondolkodik hosszabb távban, akkor a megoldás: Raiffeisen Megoldás Start Alapok Alapja.

A magasabb hozamlehetőségért mindig többlet kockázatot kell vállalni.

Mekkora kockázatot hajlandó vállalni?

Ha közepes kockázati étvággyal rendelkezik és 3-5 éves időtávra nélkülözni tudja megtakarítását, akkor a megoldás: Raiffeisen Megoldás Plusz Alapok Alapja.

Ön kockáztató típus, nem ijed meg a piacok rövid távú mozgásaitól?

Ha érdemben szeretne részesedni a globális eszközök által kínált magasabb hozamlehetőségből, akkor a megoldás: Raiffeisen Megoldás Pro Alapok Alapja

Kérje tanácsadóink segítségét a céljaihoz leginkább illeszkedő megoldás kiválasztásában!

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, befektetési vagy adójogi tanácsadásnak. Ezért kérjük, hogy befektetési döntésének meghozatala előtt a további részletekről - így az alapok befektetési politikájáról, a befektetés lehetséges kockázatairól, valamint a kapcsolódó költségekről - tájékozódjon az alapok Tájékoztatójából, Kezelési Szabályzatából, a Kiemelt Befektetői Információkat tartalmazó dokumentumokból, valamint a Bank mindenkor aktuális Befektetési Szolgáltatási Üzletszabályzatából és Kondíciós Listájából. A tájékoztató dokumentációk elérhetők a Raiffeisen Bank Zrt. fiókjaiban, valamint a www.raiffeisen.hu és a https://alapok.raiffeisen.hu honlapokon.

Jelen tájékoztatás a Kbftv 137.§. szerinti kereskedelmi kommunikációnak minősül, Az alapok kezelője a Raiffeisen Alapkezelő Zrt. (tev. eng. sz.: H-EN-III-187/2015.), forgalmazója a Raiffeisen Bank Zrt. (tev. eng. sz.: 22/1992., a Budapesti Értéktőzsde tagja).

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.