Legális ivás a munkahelyen

2017.03.20. 11:13 Módosítva: 2017.03.20. 12:05
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Sokan még midig nem isznak eleget. Talán azért, mert a műanyagnak íze van vagy drága a víz, amit fogyasztanak? Létezik olyan megoldás, ahol nincs ballon, olcsó és egészséges.

Ma a Víz Világnapján a természeti kincsünket a vizet ünnepeljük. Az életnek nélkülözhetetlen feltétele, ezért fontos, hogy gondolkodásunk középpontjába állítsuk.

Manapság természetesnek vesszük, hogy az ivóvíz kellő mennyiségben mindig a rendelkezésünkre áll. Ennek következtében gyakran pazaroljuk, környezetünket szennyezve fogyasztjuk, mely hosszútávon beláthatatlan következményekkel járhat. Hajlamosak vagyunk még mindig hosszasan válogatni a szupermarketek polcain és vagyonokat költeni a legkülönfélébb palackozott ásványvizekre. Az örök kérdés pedig folyamatosan ott motoszkál bennünk: valóban egészségesebb az ásványvíz, mint a csapvíz? Nem beszélve arról, hogy ha palackos vizet vásárolunk, miként számolunk el a környezetre rótt terhekkel és ezáltal a lelkiismeretünkkel.

Létezik egy kézenfekvő megoldás, mely felmerülő kételyeinket eloszlatja, és az orrunk előtt hever.

Szerencsére már hazánkban is egyre jobban kezdik megismerni a hálózati vízautomaták előnyeit a palackos vizekkel szemben.

A közvetlenül vízhálózatra kötött vízadagolóval időt spórolhatunk, elfelejthetjük a vízrendeléssel és cipekedéssel járó kényelmetlenségeket. Megszűnik a palackok és ballonok tárolása ezáltal több helyünk marad, úgy hogy közben a környezetünket is védjük a műanyag hulladéktól.

A leggyakoribb palackgyártásban alkalmazott alapanyag a BPA (Bisphenol A), amely a környezeti tényezők(pl. napsugárzás) hatására kioldódik a palackból és nagyon kis mennyiségben is káros hatással van az élő szervezetre. Meddőséget okozhat vagy szerepe lehet az elhízásban, az Alzheimer-kór, és a depresszió kialakulásában is.

Mi kell még, hogy végleg eldobjuk a palackos vizeket? Egy hálózati vízautomata!

Már ezen a területen is széles a kínálat. A Lux Aqua hálózati vízautomaták egyedi technológiájuknak köszönhetően tűnnek ki. Ez egy hármas védelmi pajzs, melynek köszönhetően kristálytiszta, frissen szűrt vízzel látják el fogyasztót a nap bármely időszakában.

Garantáltan klór és baktériummentes vizet ad, miközben a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat megőrzi. A víz kellemes lágy ízű lesz.

Egy nagyhatékonyságú UV-lámpa - közismert fertőtlenítő hatásáról -, a vízadagolási pont előtt pusztítja el a vírusokat, baktériumokat és a gombákat az ivóvízből. Ezt FirewallTM technológiának hívják.

A gépen végső higiéniai védőréteget képez a BioCote* ezüst bevonat, mely meggátolja, hogy ha valaki rátüsszent a gépre a kórokozók megtapadjanak.

Az egyedülálló szűrési technológia mellett a hálózati vízautomaták működtetése kizárólag ÁNTSZ engedély mellett lehetséges, így biztosak lehetünk, hogy a tiszta és frissítő víz megfelelő minőségű.

A Lux Aqua hálózati vízautomaták mellett szóló érveket foglalja össze a rövid videó:

Lux Aqua hálózati vízautomata

Kedvező bérlésével az irodákban a vízfogyasztás többé nem okoz fejtörést, korlátlanul ihat mindenki, amennyit szeretne.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.