A húsvéti nyúl VIP bevásárlólistája

2017.03.27. 11:54 Módosítva: 2017.03.28. 11:15
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Mi lenne igazán jó húsvéti ajándék? Minek örülne a gyerekem? Adunk pár tuti tippet a nyuszinak.

Egy jól megválasztott játéknál nem kell attól tartanunk, hogy a gyerkőc a mindössze pár órán át tartó kezdeti izgalom után a szoba legeldugottabb zugába száműzi a meglepetésünket, és soha többé nem veszi azt elő. A gyerek személyiségét és a következő tippeket alapul véve gyerekjáték lesz a vásárlás is, de ami a legjobb az egészben, hogy öröm lesz nézni, mekkora boldogságot tudunk okozni ajándékunkkal a húsvéti nyulat epekedve váró gyereknek. Hogy biztosra mehessen a kedves szülő, megkérdeztük a REGIO JÁTÉK marketingvezetőjét, Gyaraki Dávidot az idei húsvét slágerjátékairól.

REGIO JÁTÉK - Cake Pets, illatos muffinkutyusok

A cuki állatkák mindent visznek

Már ismerős lehet a szülőknek az a jelenség, miszerint a kicsiket minden aranyos kisállat azonnal levesz a lábáról. Egyrészt lehet a klasszikus plüss macikban, kutyusokban és cicákban gondolkodni. Ráadásul közülük is léteznek különleges darabok, mint például az interaktív Mazsi kutya, a többfunkciós etethető Charlie kutyus, az illatos muffin kutyusok, amiket apró süteménynek lehet álcázni, vagy a Disney állatok mesehőseit formáló játékok.

REGIO JÁTÉK - Hangszál

„Másrészről a húsvét jellegzetes állatkái közül is válogathatnak a szülők, hiszen ölelnivaló nyuszikban és bárányokban sosincs hiány. Valóságos húsvéti sztárnak ígérkezik most az Ugri nyuszi, aki ugrál, hangot ad ki, és a fülei is élethűen mozognak. Ezek az ötletek remek alternatívát jelentenek az élő állat ajándékozás helyett is” – mondta Gyaraki Dávid, a REGIO JÁTÉK marketing vezetője.

cakepets

A gyerekeket ötletes játékokkal hasznos dolgokra vehetőek rá, például a Hangszál elnevezésű speciális szívószálakkal még a rendszeres folyadékpótlás sem okoz gondot, miközben remekül szórakozhatnak, hiszen a játék ivás közben valósághű állathangokat vagy jármű hangokat ad ki.

hangszal

A játék, ami összehozza az embereket

„Természetesen bármilyen – a korosztálynak megfelelő – társasjátékot választhatunk, de ha a húsvéti ünnep hangulatánál maradunk, remek ajándék lehet a Tojásfutam, ami egy ügyességi játék, ahol a játékosoknak tyúkanyókként kell megmenteniük a tojásokat a serpenyőből, vagy a Ravensburger Lotti Karotti társasjáték, amiben nyuszikkal lehet versenyezni a lédús répáért. Mindegyik remek szórakozást nyújt a kisgyermekes családoknak” – árulta el a marketingvezető.

REGIO JÁTÉK - Tojásfutam

A nagyobbacskáknak és a felnőtteknek nem kell bemutatni generációk kedvenc társasát, a Monopoly-t, az azonban számukra is újdonság lehet, hogy a Monopoly Magyarországot is megtalálhatják az üzletek polcain, melyben magyar ingatlanokért folyhat verseny.

tojasfutam

Itt a tavasz, rengeteg játék csábít a friss levegőre a téli pihenő után

Ahogy megérkezik a jó idő, a szabadtéri játékokhoz is megjön a gyerekek kedve, néhány játékkal pedig mi magunk is motiválhatjuk őket, hogy több időt töltsenek a friss levegőn. A különböző játszósátrak izgalmas rejtekhelyekként, saját kis birodalmakként funkcionálhatnak a kertben, ahova a legjobb barátaikat is szívesen meghívják a kicsik. „A gyerekekben rengeteg az energia, ezért nem csoda az sem, hogy a járgányok minden típusát szeretik, például a futóbiciklit, kismotort és rollert, azonban ha egy menő gokartot találnak a húsvéti fészekben, madarat lehet velük fogatni” – tanácsolta a szülőknek a játékpiac elismert szakértője.

+Egy-egy Joker tipp fiúknak és lányoknak

A tojásfestés sose volt még olyan trendi, mint amilyenné a Magic Dip szivárványfestő teheti. Pár csepp festéket kell tenni a víz tetejére, majd ebbe lehet mártani a tojásokat vagy lényegében bármilyen tárgyat, amire színes spirálokat vagy csillámot szeretnénk varázsolni.

Kisfiúk számára pedig bátran ajánljuk a Vadnyugati céllövöldét, hogy biztonságos, szétszóródó lövedékek nélküli infrás pisztollyal lőhessék le a célul szolgáló dobozokat és üvegeket, amik pontos célzás esetén élethű lövéshangok kíséretében repülnek le az állványról.

„Mégis a legnagyobb ajándék mind közül, ha szeretetben, együtt ünnepel a család, a többi csak hab a tortán. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk” – tette hozzá Gyaraki Dávid, a REGIO JÁTÉK marketing vezetője.

*A cikkben szereplő játékokat a REGIO JÁTÉK áruházaiban és webáruházában találja.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.