Fesztiválszezont nyit a Víz-Hang Feszt Budaörsön

2017.05.29. 11:11 Módosítva: 2017.05.30. 11:43
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ütős DJ-kel, koncertekkel, habpartival és közösségi banzájjal indul az idei fesztiválszezon. Törj ki a betondzsungelből! Egy karnyújtásnyira Budapest szívétől igazi ibizai partihangulat vár a Víz-Hang Feszten június 23-án ás 24-én.

A vizsgák után nincs más hátra, mint belevetni magunkat a nyári, fesztiválokkal és bulikkal tűzdelt éjszakákba. Budapest mellett, Budaörs legnagyobb parkjában, Kamaraerdőben immáron 5. alkalommal kerül megrendezésre a Víz-Hang Feszt.
A kötöttségek és az egész heti meló után, a nyár egyik legforróbb hangulatú bulija veszi kezdetét június  23-án, pénteken és tart vasárnap reggelig. A nyárindító eseményen elég komoly zenei összeállítás várja a fiatalokat és a szórakozni vágyókat.
A szervezők pénteken és szombaton már délután habpartival indítják a napot, ahol DJ Flower, vagyis a dögös Voksán Virág és a szexi Metzker Viktória pörgeti a jobbnál jobb zenéket.
Itt a napszemüveg és a gumikacsa mellett a fürdőruha is nagyon fontos partikellék.
Ez a buli egy pillanatig sem áll meg, hiszen DJ Antonyo, DJ Nara, a Cloud9+, a The Carbonfools, Dj Free, Willcox, Matt Fleron és a Rage in Peace gondoskodik a hangulatról.

Víz-Hang Feszt 2017


A hatalmas zöld parkban a remek fellépők mellett a játék is szerepet kap, ahol egyéni és interaktív csapatjátékokon próbálhatjuk ki magunkat és a májunk működőképességét.
A Víz-Hang fő célja, hogy egy felejthetetlen hangulatú bulival indítsa a nyarat megfizethető áron és létrehozza az ország első közösségépítő fesztiválját, ahol a játék a buli része és a buli a játék része.
A 2012-ben indult mini fesztivál, mára igencsak kinőtte magát és küldetésének érzi, hogy egy brutál jó eseménnyel nyissa meg a fesztiválszezont.
Lépj túl a korlátaidon, gyere ki a városból, gyúrj rá a nyári éjszakákra és ugorj egy fejest az igazi közösségi életbe!
Jegyek korlátozott számban kaphatók a Ticketportál országos hálózataiban.

Honlap: http://www.vizhangfeszt.hu

Írta: Pap Jusztina

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.