Everness- A tudatosság fesztiválja!

2017.06.07. 13:06 Módosítva: 2017.06.07. 13:06
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Idén új helyszínen, de a régi hangulattal várja a feltöltődni vágyókat az Everness. A tudatosság ünnepére ezúttal 300 hazai és külföldi előadó érkezik, hogy a látogatókat a testi-lelki egészség és önmaguk felé segítse.

-Legnagyobb örömünkre számos új vendég elfogadta a meghívásunkat, így idén köztünk lesz a Balaton partján Jakupcsek Gabriella, Vámos Miklós, Vianna Stibal, online bejelentkezik Mooji és Ken Wilber. Természetesen ismerős arcokból sem lesz hiány, idén is velünk ünnepel például Béky László, Soma, Egedi-Kovács Melinda, Laár András, Gánti Bence és Kriston Andrea – mondja Klein Csaba fesztiváligazgató.

2017 flyer3-1

Az Everness csapata szereti körbejárni a tudatosságot, érinteni a témát a test, a lélek és az elme oldaláról, ezt tükrözi a színes programválaszték is.

-A fesztivál zenei kínálata ezúttal a teremtés témája köré csoportosul, a külföldi és hazai fellépők szabad improvizációi éppúgy, mint a fesztivál önismereti programjai az önmagunkból való megújulás lehetőségét hirdetik – mondja Klein Csaba. - A fesztivál nagyszínpadi előadói között olyan nevek tűnnek majd fel, mint a multi-instrumentalista Kailash Kokopelli, illetve az idei Fonogram-díjas Belau zenekar. Lemezbemutató koncerttel készül a Samsara Boulevard és elfogadta a felkérést a nyárra szinte teljesen visszavonuló Palya Bea is. A szombat estére az Izraelből érkező Anna RF formáció teszi fel a koronát - a belső út tisztaságával áthatott elektro-ethno-reggae zene felhőtlen szórakozást és igazi bulihangulatot ígér. Zenél majd továbbá az angol Nessi Gomes és különleges audiovizuális utazásra invitálja hallgatóságát a Romániából érkező Thy Veils is.-

A fesztivál egyik különlegessége lesz a Hangutazók Sound Healing, ahol a meditációs programok között a hangok gyógyító rezgését is megtapasztalhatjuk. Hangfürdőt ad majd a Hangutazók Bársony Bálinttal, workshopot tart a hangterapeuta Shai Dayan, és fellép Kőrösi Gábor, Kövi Szabolcs is.

 A fesztiválon idén is nagy hangsúlyt kapnak a különböző mozgásformák, közel 40 jógaoktató- köztük Kiss Zoltán Nitai, Diószegi Ádám, Roman Kouzmenko, Boaz Nahaissi, Acharya Shree Shankar - gondoskodik a látogatók testi-lelki jóérzéséről, illetve a különböző nemzeti rituális táncoktól kezdve, az argentin tangón át számtalan mozgásformába belekóstolhatunk. Alsóörsre látogat többek között Seres Zoltán férfi hastáncos, Grecsó Zoltán és a Pataki Klári Társaulat kortárs tánccsoportja, a PR Evolution, de lesz tahiti tánc, zumba és swing workshop is.

 Úgy tűnik, a szervezők megtartottak mindent, amit ebben a fesztiválban szerettünk, a minőségi programkínálatot, a közösségi életérzést, ugyanakkor változtattak azon, ami a fesztiválozók nagyobb kényelmét szolgálhatja. Idén a sátrak mellett jól felszerelt mobilházak is várják a látogatókat, lesz bőven parkolóhely és kulturált vizes blokk. A rendezvény továbbra is család és kutyabarát marad, illetve idei kiemelt téma a környezettudatosság, ami a lebomló étkészleteken és a szelektív hulladékgyűjtésen túl, számtalan egyéb megoldásban is formát ölt.

Everness Fesztivál: Alsóörs (Pelso Camping) 2017. június 20 - 25.

Jegyvásárlás: http://www.everness.hu/hu/jegyek

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.