Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-3 °C
5 °C

Új premierrel jelentkezik az ExperiDance Production

2017.09.07. 15:43 Módosítva: 2017.09.08. 13:31
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az ExperiDane Production eddigi története során egyedülálló módon egy kifejezetten gyerekeknek szóló darabbal lép színpadra. Ez a Cinderella. Mesemusical, ahol a legszerethetőbb mesebeli szereplők bőrébe is belebújnak a táncosok.
experi 1

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.
Történetünkben, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják oly könnyedén.
Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék hallhatók, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában. Mindezt olyan LED díszlet-látvány elemekkel megvalósítva, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

A Cinderella gyermekekhez szóló örökmese, egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance Production legújabb szuperprodukciójának előadásairól a www.experidance.hu oldalon tájékozódhat.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.