Reklámguruk zenélnek szerdán a Mad Men partyn

2017.11.27. 16:14 Módosítva: 2017.11.28. 16:29
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Már két éve, hogy a reklám- és kommunikációs szakmában dolgozók összeállnak zenélni a Reklámzaj nevű eseményre. Szerdán a többszörös díjnyertes Mad Men sorozat világát idézik meg a bulin a csak erre az alkalomra összeálló zenekarral. Programajánló szerda estére, nem csak reklámosoknak!

Marketinges, PR-es, belső kommunikációs, médiavásárló, reklámos, és még sok más szakmabeli fog össze, hogy együtt csapjanak egy nagy bulit, ahol a zajt – vagyis zenét – ők maguk csinálják. A fél- és a fullprofi hobbizenészek örömzenéjét ma este az Ötkertben, a Reklámzaj rendezvénysorozat hetedik felvonásaként, idén először tematikus buli keretein belül Mad Men stílusban hallhatja az érdeklődő közönség, köztük reklámiparból érkezett és lelkes reklámkedvelő bulizók egyaránt.

fellepok.png

„Egyszeri örömzenélésnek indult a Reklámzaj, de azóta hat alkalommal közel ötvenen léptek színpadra, és egyre nagyobbra nőtt a rendezvény, amit az is mutat, hogy tíz ügynökség alapított együttest kifejezetten a Reklámzajra. Itt nem egy átlagos ügyfélparti lesz, vagy egymással versengő szakmabeliek. A Reklámzaj egy össznépi, kikapcsolódós és egyben inspiráló reklámos esemény, ahol több százan együtt lazulunk, iszogatunk és jammelünk reklámos módra” – mesélt a rendezvényről Bokor Péter, a Reklámzaj szervezője.

Az előadók között üdvözölhetjük Fabricius Gábort, a Republic Group innovációs igazgatóját, akinek 2000-ben a Future Sound of Budapest LP-n is megjelent egy száma Zagar, Yonderboi, az Anima Sound System és a Cadik mellett. Énekesnőként lép fel Sziget Ágnes, aki főállásban a Person Communications-nél dolgozik, de hallhattuk már az X-Faktorban, és láthattuk 10 éven át színházak porondjain is. Tóth Valentin, a Coca-Cola HBC Magyarország kommunikációs igazgatója is a hetedik Reklámzaj oszlopos tagja lesz, akinek gyerekkora óta fontos a zene, és bár szülei szobájában John Lennon poszter volt, ő már gyerekkorában a Rolling Stones mellett tette le a voksát.

Herrer Sára és Erős Attila is fellépett már a Reklámzajon. (Fotó: Somay Márk)
Herrer Sára és Erős Attila is fellépett már a Reklámzajon. (Fotó: Somay Márk)

Mátyás Kitti, a zenekar másik énekesének az este egyben születésnapi buli is lesz, hiszen aznap lesz a születésnapja, míg Papp Zoltán a Team Red ügynökségtől, aki nem mellékesen kétszeres ironman, a feleségével együtt lép színpadra fúvós hangszereken. Dobon Hárságyi Péter játszik, aki szabadidejében is sokszor látható-hallható a színpadon, többek között a Kistehén zenekarban és Kispálban is dobolt.

(Fotó: Emil Chalhoub)
(Fotó: Emil Chalhoub)

November 29-én a zenélő reklámguruk Mad Men szereplőknek öltözve adják elő a '60-as évek legjobb slágereit, köztük például az I Feel Good című dalt, vagy épp Tina Turner egyik klasszikusát. A díszlet is a sikersorozatot idézi majd, a bulinak helyszínt biztosító Ötkert pedig erre az alkalomra koktélkülönlegességekkel készül. Az élőben és különleges feldolgozásmódban előadott számok, spontán unplugged extrázások után a Reklámzaj két dj-je, Benski (aki „civilben” a Roxer ügynökség kreatív stratégája), és Bem aka Matild, a Greenroom szövegírója veszi át a zenei irányítást és tartja a táncparketten a vendégeket.

A Reklámzaj szerdán 20 órától kezdődik az Ötkertben. Még több információ a Reklámzaj Facebook oldalán, jegyek elővételben, online is kaphatóak a Tixa rendszerében.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1938863629463597/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.