Tőzsde nap 2018– Csatlakozz több 100 kereskedőhöz

2018.04.11. 13:27 Módosítva: 2018.04.13. 15:22
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
11.04 FB and G+

Tudod, mi a különbség a szerencsejáték és a valószínűség számítás között? Tudtad, hogy ha megtanulsz egy pénzkezelési módszert a valószínűségre alapozva, minimálisra csökkentheted a befektetéseid kockázatait? Ráadásul nem kell hozzá pénzügyi elemzőnek sem lenned.

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a banki befektetéseknek nincs kockázata. Évi kb. 2-4%-os hozamért közepes kockázatvállalással beleugranak egy olyan befektetésbe, amiről semmilyen háttértudásuk sincs, csupán a velük szemben ülő üzletkötő véleményére támaszkodnak (akiről általában szintén nem tudnak semmit).

>>Szeretnéd jobban megismerni a piacot? Foglald le a helyed INGYEN erre az eseményre!

Érdekes belegondolni abba a ténybe, hogy bár a magyarok túlnyomó többsége bizalmatlan másokkal szemben, mégis vakon bízzák a pénzüket egy ismeretlen véleményére, anélkül, hogy utánanéznének a reális hozamoknak, fennálló kockázatnak, az adott eszköz piacának körülményeit pedig már meg se említjük. Miért történhet ez? Nincs idejük utánanézni? Nem hiszik el, hogy megértenék? Nincs, aki elmagyarázza nekik?

Az április 27-i Tőzsde nap célja, hogy rámutasson, hogy nem kell kiszolgáltatottnak lenned, amikor befektetésekben gondolkozol: Te magad is megtanulhatod, hogyan kezeld a kockázatokat, és hogy milyen kockázattal/pénzkezeléssel, mekkora reális profitot érhetsz el – akár hosszútávban, akár rövidtávban gondolkozol.

facebook-admiral-budapest-1500x500 b

Az online kereskedés során Te vagy az, aki meghozza a döntéseket és Te vagy az, aki némi ráfordított idővel ismerni fogja a piac működését. Rajtad múlik a profitod vagy a veszteséged, nem egy másik személyen. Megismernéd jobban ezt a területet, de nem tudod, hogyan kezdj bele?

A Tőzsde napon szó lesz a piac működéséről, a grafikonok és áralakzatok „olvasásáról”, a pénz- és kockázatkezelésről, arról, hogy hogyan kezelheted a befektetéseidet úgy, hogy NE egy szerencsejátékos reményeivel várd a kimenetelt. Mindezt olyan kereskedőktől, akik külön-külön több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a tőzsdén.

Az eseményt több városban is megrendezik, nézd meg, melyik esik hozzád a legközelebb:

Budapest - 2018. április 27. 14:00-20:00

Kecskemét – 2018. május 3. 14:00-20:00

Debrecen – 2018. május 11. 14:00-20:00

Sopron – 2018. június 8. 10:00-17:00

A rendezvény eddig Székesfehérváron, Siófokon, Pécsen, Győrben és Szegeden is sikeresen zárult, ahol a résztvevők saját állításuk szerint „többet tanultak, mint amennyi kérdéssel érkeztek”. Ez igaz volt a kezdőkre és a haladókra is, hiszen a Tőzsde napon mindenki szabadon felteheti a kérdéseit. Foglald le a helyed ingyen a fenti városok valamelyikére kattintva!

A kereskedés kockázatos. A cikkben szereplő adatok csupán tájékoztató jellegűek, nem tartalmaznak felhívást a befektetési döntésekre.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.