Készíts Zuzmóképet Giannival!

2018.04.16. 10:20 Módosítva: 2018.04.16. 13:54
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Nyílván mindenkit ért már kudarc a növények gondozásában, és sok esetben tanácstalan a beltéri kertészkedéssel kapcsolatban.

Gianni most egy olyan terméket mutat be, amely nem igényel semmiféle gondozást, vizet, tápanyagot, napfényt, mégis gyönyörű dísze lehet otthonunknak.

PR Index zuzmó 1

A zöldfalak a maguk természetességükkel lassan már elengedhetetlen elemei egy modern otthonnak. A nagy márkák már régóta használják a tartósított izlandi zuzmót irodáik dekorálására, viszont borsos áruk miatt kevesen engedhetik meg maguknak ezt a megoldást. Azonban mi most megmutatjuk, hogyan lehet elkészíteni feleannyiból.

Mit kell tudni a zuzmóról? Más néven izlandi moha, a sarkvidéken tömegesen terem és a rénszarvasok kedvenc eledele. Begyűjtés után a 100% -ban természetes és környezetbarát eljárással tartósítják, melynek köszönhetően a zuzmó hosszú-hosszú évekig megtartják puhaságukat és színűket bármiféle gondoskodás és karbantartás nélkül! Jelenleg több mint 20 féle színben vásárolható a Plantart webáruházában. A zuzmó tartósan tűzálló, nincs szükség vízre és fényre, nem allergén, rovarmentes, rugalmas, puha, szennyeződés taszító.

PR Index zuzmó 2

A zuzmó kiváló díszítő elem az otthon összes helyiségében: nappaliban, konyhában, hálóban, fürdőben, sötétebb helyeken, ahova eddig nem lehettet élőnövényt elhelyezni. A zuzmó, mint természetes alapanyag sosem megy ki a divatból, ezért alkalmazzák szívesen a lakberendezők és belsőépítészek, designerek is.

Hozzávalók:

- Izlandi zuzmó

- Speciális Zuzmó Ragasztó

- Ecset

- Bármilyen képkeret vagy hordozófelület

Felkenjük a speciális ragasztót egy kisebb felületre.

Veszünk egy maréknyi megtisztított zuzmót és elhelyezzük a képkeretbe. Érdemes az ecsettel a zuzmó széleit is bekenni ragasztóval, annak érdekében, hogy biztosan egymáshoz ragadjanak. Az sem gond, ha véletlenül összeragaztózuk a zuzmót, mivel száradás után színtelenné válik.

A szükséges alapanyagokat beszerezheted PLANTART webáruházából .

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.