Szárnyaljon a NASA űrhajósok és a TOP GUN pilóták lézeres szemkezelésével!

2018.04.16. 12:26 Módosítva: 2018.04.17. 09:34
Ezt a cikket a(z) Optik-Med Sasszemklinika, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Vannak, akik űrhajósként, vadászpilótaként, fitneszedzőként, kamionversenyzőként vagy művészként érzik teljesnek az életüket. Sokuk elégedettségének, életörömének egyik titka pedig épp az, hogy szeretett munkájukban, de magánéletükben sem zavarja többé őket a szemüveg vagy kontaktlencse, mert ezek nélkül is élesen, sőt, sokkal élesebben látnak.

1449855459-astronauta-nasa

Akinek maga a FEMTO lézer jelentette az önmegvalósítást

A világ első femtolézerének megalkotása Dr. Juhász Tibor, a San Diegóban kutató magyar fizikusprofesszor nevéhez fűződik. Ez volt az első olyan látásjavítási eljárás, ami megfelelt a NASA és az amerikai haditengerészet szigorú követelményeinek, ezért űrhajósok, TOP GUN vadászpilóták is használhatják. A lézer szemészeti lehetőségeit kutató tudós számára valóban nagy volt a kihívás, hiszen az addigi excimer és a lebenyes módszereknek egyaránt megvoltak a maguk korlátai.

A femtolézer jelentősége abban rejlik, hogy egyszerre fájdalommentes és biztonságos eljárást biztosít. A számítógépes vezérléssel, a milliméter ezredrészének pontosságával dolgozó femtolézer a szaruhártya legmélyebb rétegeiben hat, annak megsértése nélkül. A Sasszem FEMTO kétlézeres kezelés során a femtosecundumos lézer a legprecízebben és legbiztonságosabban alakítja ki a védőlebenyt a szaruhártya anyagából, majd a repülőpontos lézer elvégzi a szaruhártya átalakítását. 1 nap pihenést követően másnap már lehet dolgozni és csak 3 hétig kell szemcseppet használni.

FEMTOlézer

A FEMTO kezelés azonnal új lendületet ad

„Kedden megműtött a doktornő és én szerdán már tudtam edzeni... A műtét utáni nap már ugyanazt az életet tudtam folytatni, amit megszoktam.”

– meséli Rubint Réka fitneszguru, akinél jobban kevesen rajonganak hivatásukért. Így igen nagyra értékelte a műtét utáni 160%-os látást és a gyorsaságot is. Réka 13 éves kora óta kontaktlencséjét hordott, és egy idő után szeme érzékenysége jelezte, itt valamit tenni kell.

Kiss Norbi, a kétszeres EB-győztes kamionversenyző éveken át hihetetlen elszántsággal próbálta a szemüveg- majd a kontaktlencse-viselést összeegyeztetni a komoly versenyzéssel. Hogy tisztán lásson a legélesebb szituációban is, illetve a lencsék cseréjéből adódó fertőzésveszélyt is elkerülje, végül a Sasszem FEMTO kezelés mellett döntött. A néhány perces ambuláns műtétet követően, pár órányi fényérzékenység után már újra a szimulációs programon gyakorolt.

Rubint Réka és Kiss Norbi mellett olyan világsztárok is a FEMTO lézerkezelésnek köszönhetik éles látásukat és újjászületésüket, mint Brad Pitt, Tiger Woods és Courtney Cox.

Mindannyiunk lelke mélyén megbújik egy kíváncsi asztronauta vagy épp egy lendületes fitneszedző, a kérdés csak az, hagyjuk-e kibontakozni, merünk-e álmainknak élni. A lehetőség a FEMTO kezeléssel Önnek is adott. Foglalkozzon bármivel, lehet sasszeme és teljesebb, magabiztosabb élete.

Válassza a NASA űrhajósok és a TOP GUN vadászpilóták lézerkezelését, a Sasszem FEMTO kezelést!

Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra most:  www.sasszemklinika.hu

Ezt a cikket a(z) Optik-Med Sasszemklinika, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.