Saját stranddal, színházzal és a legmenőbb magyar együttesekkel indul a nyár legsokszínűbb fesztiválja

2018.06.18. 12:35 Módosítva: 2018.06.19. 09:58
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Július 5-8. között rendezik idén a Dunakanyar legnagyobb fesztiválját, a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozót. Míg sokan a Balatonnál szeletelnek, a váci Duna-parton megrendezett fesztivál egy olyan közönségnek nyújt alternatívát, akik olcsón, meghittebb hangulatban, festői helyszínen, laza fröccsök mellett élveznék a legnagyobb hazai együttesek koncertjeit, négy ország színházi előadásait, a Duna, valamint a váci strand nyújtotta fürdőzési lehetőségeket.
kep

Alig fél órára Budapesttől csodálatos környezetben, közvetlenül a vízparton lépnek fel a legnagyobb hazai együttesek: a Belga, a Punnany Massif, a Tankcsapda, az Ivan and the Parazol, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Quimby és még sokan mások. De a VéNégy Fesztiválon láthatóak olyan csapatok is a környező országokból, akik hazájukban már ismertek és talán hamarosan egész Európát meghódítják. Érdemes tehát időben meghallgatni a szlovák Bad Karma Boys, a lengyel Lily Hates Roses, vagy a cseh I Love You Honey Bunny zenéjét.

A látogatók napközben a Duna partján, vagy a fesztiváltól pár száz méterre található strandon hűsölhetnek, hiszen a kemping jegy mellé strandbelépő is jár. Így a VéNégy az a fesztivál, aminek saját medencéje van. Éppen ezért, a fesztivált érdemes akár családdal, gyermekekkel is felkeresni, hiszen számukra is jó kikapcsolódást ígérnek a vízparti programok.

Délutánonként pódiumbeszélgetések és cseh, lengyel, szlovák és magyar  társulatok színházi előadásai mutatkoznak be, este pedig kezdetét veszik a koncertek és a hajnalig tartó bulik. A színházi előadásokra megváltott jegyekkel  az aznap esti koncertek is ingyenesen látogathatóak. A VéNégy szervezői az alacsony jegyárakkal a fiatalokra is gondoltak, sőt a kempingjegy ára a vendéglátóhelyeken  teljes egészében lefogyasztható lesz.

Teljes program és jegyek: http://v4fest.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/venegyfesztival/
Youtube: V4 Fesztivál Official

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.