A Nissan bevezette a Technológia Bajnokai limitált kiadást a kategóriateremtő Nissan Qashqai crossoverből

2018.09.25. 15:43 Módosítva: 2018.10.01. 15:54
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Bajnokok Ligája partnerség 5. évét egy Qashqai limitált kiadással ünnepli meg a Nissan Magyarországon. Mindössze 150 darab áll rendelkezésre azon érdeklődők számára, akik élvezni szeretnék a Nissan Qashqai exkluzív élményét. Minden autó egyedi Bajnokok Ligája emblémával van ellátva, így az a 150 leendő tulajdonos, aki a Technológia Bajnokait választja, garantáltan helyet kap a Nissan történelemkönyvében.

qq technologia (nem a +).png

A crossover kategóriát megteremtő Nissan Qashqai két változatban is elérhető, a Technológia Bajnoka és Technológia Bajnoka+ felszereltséggel. A Technológia Bajnoka kiadás olyan úttörő Nissan technológiákat vonultat fel, mint az intelligens vészfékezési asszisztens, távolsági fényszóró asszisztens, közúti jelzések felismerése, sávelhagyásjelzés, NissanConnect navigáció digitális rádióval, tolatókamera és 17” könnyűfém keréktárcsa. A Technológia Bajnoka+ felszereltség pedig további Nissan Intelligent Mobility-t fémjelző újításokkal van felszerelve, mint az intelligens 360 fokos parkolókamera, intelligens kulcs nyomógombos indítással, LED fényszórók adaptív kanyarkövető elsőfényszóró-rendszer, napfénytető, tetősín és 18” könnyűfém keréktárcsák.

A modellek különlegessége, hogy Európán belül egyedülállóan csak Magyarországon kerülnek forgalomba és mindössze 150 darab érhető el belőlük. A Nissan és UEFA Champions League együttműködés 5. évadának kezdte meg büszke szponzorként. Ezen évadtól pedig új márkanagyköveteket is választott Eden Hazard (Chelsea FC) és Philippe Coutinho (FC Barcelona) személyében.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.