Szépségipari trendek a Hungexpón!

2018.10.16. 13:44 Módosítva: 2018.10.18. 09:37
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvénye, a Beauty & Style Kiállítás október 26-án nyitja meg kapuit és három napon át várja színes programokkal és különleges kedvezményekkel a látogatókat.

A grandiózus eseményen az ágazat három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) vonultatja fel innovációit és újdonságait, ahol mind a szakemberek, mind az érdeklődő nagyközönség megtalálja a neki szóló színvonalas programokat.

beauty fejlec 2018

Miért érdemes eljönni a kiállításra?

A legfontosabb kulcsszavak az inspiráció és az információgyűjtés. Mivel óriási kiállítói téren számos neves kiállító a legjobb termékeivel várja a látogatókat, a rendezvény a legalkalmasabb platform arra, hogy „testközelből” is megismerhessék az érdeklődők a szépségipar gyakran igen költséges és egymással is versengő szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit, valamint egy helyen és időben kapjanak ezekről széleskörű felvilágosítást.

Friss trendek

Az eseményen látványos show-k, bemutatók és előadások keretében megismerkedhetnek a vendégek a legújabb kozmetikai, frizura- és körömdíszítő trendekkel tapasztalt szakemberek útmutatása mellett, akikhez bátran lehet fordulni tanácsokért, legyen szó a bőrápolásról, a legelőnyösebb frizuráról vagy sminktechnikákról. A programokról bővebben itt.

Versenyek

A kiállítás keretében kerül megrendezésre a 60. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság, az első Országos Masszázsverseny kozmetikusoknak, körmös megmérettetések és lábápoló verseny is több kategóriában. Érdemes indulni az értékes díjakért, például a műkörömépítő verseny profi, összetett kategória győztesének és modelljének a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja kijutását a 2019-es londoni Nailympiára!

DZ 1mb

A versenyek szervezésében a Hungexpo szorosan együttműködik a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával, garantálva a magas szakmai színvonalat. A versenyekről bővebben itt.

Annoni Zita, a kiállítás nagykövete a rendezvényről:

„Örömmel fogadtam a felkérést a BEAUTY & Style Kiállítás nagyköveti posztjára. Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a szépségipar területén is, ezért, ha létrejön egy olyan kiállítás, ahol ezeket egy csokorba szedve, professzionálisan bemutatják, az nagy segítséget jelent, mind a szakmának, mind a nagyközönségnek. Találkozzunk október 27-én a kiállításon, és találd meg szakemberek segítségével a számodra legjobb termékeket!”

A szépségipari szakemberek regisztráció ellenében térítésmentesen látogathatják a kiállítást.

Regisztráció ide kattintva.

Az első 1000, online regisztrált jegyvásárló negyedéves Marie Clarie magazin-előfizetést kap ajándékba, további háromezren pedig jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg az előfizetést*. Jegyvásárlás itt. Ezen a hétvégén térítésmentesen lehet parkolni a Hungexpo területén. *Online regisztráció és jegyvásárlás mellett.

Találkozzunk a kiállításon október utolsó hétvégéjén!

Bővebb információk: www.beautyandstyle.hu

Időpont: 2018. október 26-28.

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont, G pavilon.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.