Kassák Residence, egy lakópark elérhető közelségben

2018.11.06. 15:49 Módosítva: 2018.11.06. 16:34
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Kassák Residence egy olyan emberléptékű lakópark, amely kimagasló színvonalú otthonokat kínál egyedi, modern környezetben, saját zöld belső parkkal és a közösségi élet előnyeit hangsúlyozva, a piacon egyedülálló 21. századi közösségi szolgáltatásokkal.

A lakópark Budapest XIII. kerületének frekventált részén található, így autóval vagy tömegközlekedéssel is egyaránt jól megközelíthető, ugyanakkor nyugodt és élhető otthont teremt lakói számára. A városrész rendkívül gyors ütemben fejlődik, ahol egyre több új irodaház és lakóépület épül, ezen túl a Kassák-Klapka-Angyalföldi-Apály utcák által határolt terület kifejezetten jó infrastruktúrával is rendelkezik, hiszen a közvetlen közelben játszótér, óvoda, iskola, park, bevásárlási lehetőség is megtalálható.

A Kassák Residence a sportos, aktív életmód kedvelői számára is ideális lakóhely, hiszen egy rövid sétával könnyen elérhető a Margitsziget, a Duna-part és a megújuló Városliget, de megemlíthető még a lakópark közelében a közelmúltban átadott Országbíró sétány, ahol szintén szabadtéri kondipark, sportpályák és játszóterek is igénybe vehetők. A biciklis közlekedést a környéket behálózó fejlett kerékpárút-hálózat teszi kényelmessé.

Budapest első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóparkjának lakói többek közt prémium car-sharing és onsite csomagpont szolgáltatást is igénybe vehetnek. Utóbbinak köszönhetően kényelmesen adhatják vagy vehetik fel csomagjaikat az épület lobby-jában, előbbi pedig azoknak jelent kedvező lehetőséget, akik nem rendelkeznek saját autóval. Mindezek mellett a lakóparkban elérhető „housekeeping” szolgáltatás keretein belül személyre szabott takarítás is igényelhető. A közösségi megoldásoknak köszönhetően a lakók számára rendelkezésre áll egy teljes körűen felszerelt szerszámos raktár a kisebb-nagyobb műszaki-és barkács munkák elvégzéséhez. Az egyéni igényekre szabható csomagajánlat része még a klasszikus okos otthon funkció távoli fűtésvezérléssel és okosdugaljjal, amit igény szerint lehet bővíteni riasztóval, távoli klíma-, redőny- és világításvezérléssel.

A beruházás mögött álló, vezető magyar ingatlanfejlesztő WING Zrt. a hazai piac legmegbízhatóbb és egyik legtapasztaltabb szereplője, ami garanciát jelent a magas minőségre. A projekt első ütemében eladásra kínált 231 lakás 70 százaléka már gazdára talált. Ezzel párhuzamosan az építkezés is látványos szakaszába lépett, a magasépítési munkálatok hamarosan már az első emelethez érnek, az épületegyüttes átadását pedig 2019. második felére tervezik.

Weboldal: https://kassakresidence.hu/hu

Kassák Residence - Budapest első közösségi lakóparkja
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.