Találkoztál már olyan ingatlanközvetítővel, akinek legszívesebben imába foglalnád a nevét?

2018.12.03. 11:11 Módosítva: 2018.12.06. 13:56
Ezt a cikket a(z) Rock Home, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Aki betéve ismerte az ingatlan környékét (még a helyi kocsmákat is)? Akinek a stílusa abszolút matchelt a tiéddel? Aki tényleg, de tényleg visszahívott, amikor ígérte? Aki nem robogott be sáros cipővel a perzsaszőnyegedre, hanem lábzsákot húzott? Akire nem fújt a macskád és nem mondta, hogy a madárpókos szobát nem mutatja meg senkinek?


Oszd meg velünk pozitív (és most csak pozitív) élményeidet, történeteidet, tapasztalataidat! Mi volt kiemelkedő, meggyőző, hiteles az ingatlanosodban? Miért és hogyan épülhetett ki a bizalom?


Keressük együtt a megoldást! Tudjuk meg együtt, mitől jó egy ingatlanos, állítsuk fel együtt az ingatlanosok skillbankját!

rockhome-rgb.png

Legyen empatikus? Érezze át annak a problémáját, hogy épp akkor dugult el a vécé, amikor várjátok az ügyfelet? Találjon megoldást a lakás bemutatásakor a szomszéd lakásban kalapáló fiatalember lecsöndesítésére?


Legyen nagyon felkészült? Ismerje a környék adottságait, fejlesztési terveit? Kutyásoknak ajánljon helyi kutyafuttatót, gyerekesnek menő játszóteret, párkeresőknek klubot? Találkoztál ilyennel?


Legyen nagyon alapos? Bármikor tudjon előkapni a zsebéből egy lézeres mérőt? Vagy lábzsákot? Legyen róla valami fogalma merre van észak?Legyen nála sütiillatú spray, amivel az otthon melege jobban átjön a vevőjelölt számára?


Ne legyen széthullva még karácsony előtt sem? Legyen pontos, legyen képben és ne hívjon folyamatosan Erikának, amikor a neved Eszter?


Legyen vonzó, ápolt, búgó hangú? Tudjon mondani ingatlanos-vicceket? Vagy épp ellenkezőleg, soha ne poénkodjon? Mutassa meg, hogy mennyire alkalmas a fürdőszoba az éneklésre és fakadjon dalra? Bizonyítandó, hogy elfér a grillsütő az erkélyen, rögtönözzön grillpartit? Akasszon fényfüzéreket az ajtód köré? Ne kapjon frászt a degudtól vagy a botsáskádtól?
Neked mi fontos egy ingatlanosban?


Oszd meg velünk jó tapasztalataidat, élményeidet!


Részletek, nyeremények itt.

Ezt a cikket a(z) Rock Home, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.