Legyen az új otthon több, mint egy lakás!

2019.03.05. 10:01 Módosítva: 2019.03.05. 17:01
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Bár a lakásvásárlás a jelentős túlkereslet miatt manapság mindenki számára nagy kihívás, azért vannak ingatlanok, amelyek minden szempontból megfelelnek az alapelvárásoknak. De léteznek olyanok is, amelyek az egész életünket megváltoztatják.

Egy otthon akkor is lehet befektetés, ha saját célra vásároljuk meg. Hiszen, ha jól döntünk, ingatlanunk értéke jelentős mértékben nőhet az évek során. Az első titok a dinamikusan fejlődő környezetben rejlik, amely még egy esetleges válság idején is garantálja az itt található lakások tartós presztízsét. Budapesten körbetekintve jelenleg a XIII. kerület megy át a leglátványosabb átalakuláson, élettel teli, lendületes hangulatának köszönhetően pedig még soha nem volt olyan nagyszerű itt lakni, mint manapság.

Ezért választotta legújabb projektje helyszínéül a Dagály és Karikás Frigyes utcák metszéspontját a Biggeorge Property ingatlanfejlesztő Zrt. A Duna parttól mindössze néhány perc sétára épülő Dagály Residence jövőbeli tulajdonosai így a belváros pezsgésétől és a Váci úti irodafolyosótól is karnyújtásnyira lesznek, miközben a különleges lokációnak köszönhetően a pihentető kikapcsolódást ígérő zöld parkokért sem kell messzire menni.

Mintha város lenne a városban: a XIII. kerületnek tagadhatatlanul saját atmoszférája van. Kiváló infrastrukturális ellátottságának köszönhetően nemcsak óvodák, iskolák, gyógyszertárak, bankok és fitness centrumok közül válogathatunk a környéken, de megannyi bevásárlási lehetőség, színvonalas szolgáltatás, gasztronómiai élmény és minőségi kulturális program is vár ránk. Ráadásul a Dagály Residence-től autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén eljuthatunk bárhová: a Forgách utcai metrómegállónál és az Árpád-hídnál is pillanatokon belül ott lehetünk. Bár az ide költözőknek a központ is a szomszédja lesz, nyugalmukat mégsem zavarja majd a forgalom zaja. Sőt, egy feszült - vagy teljesen átlagos - hétköznap végén a Margit-szigeten töltődhetnek fel a természet harmóniájával.

Természetesen a legnagyszerűbb környéken is kizárólag minőségi ingatlanba érdemes fektetni, és nemcsak a lakás, de a ház általános, statikai, gépészeti és esztétikai állapotát is figyelembe kell vennünk. Ha új építésű otthonra szavazunk, egy lépéssel máris közelebb kerülünk céljainkhoz, ám, mivel a 2000-es évek elején épült ingatlanok között sok nem a legkiválóbb alapanyagokból, illetve technológiával készült, jó döntés, ha inkább a legmodernebb megoldások mellett tesszük le voksunkat. Fontos, hogy ilyenkor is kizárólag megbízható, tapasztalt ingatlanfejlesztő kínálatából válasszunk! A Dagály Residence nagy múltú megalkotója, a Biggeorge Property Zrt. hazánk egyik legjelentősebb, nemzetközi szinten is kitüntetett ingatlanpiaci szereplője, amelynek beruházásait az évek során a szakma számos rangos elismeréssel díjazta. A cég innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránti elkötelezettségének köszönhetően már emberek ezrei számára tehette élményekkel telivé a hétköznapokat.

A Dagály Residence tervezése során nemcsak a ma, de a holnap elvárásait is figyelembe véve vetette papírra elképzeléseit a kiváló szakemberekből álló csapat. A jelenleg csökkenő népszerűségű stúdiólakások helyett így inkább a változatos alapterületű és szobaszámú lakások kialakítására törekedtek. Mérettől függetlenül minden otthonra jellemző az átgondolt elrendezés és a kedvező fekvés, amelyeknek köszönhetően az élettereket a padlótól mennyezetig érő, hatalmas üvegfelületeken beáramló napfény és a tágasság élménye teszi varázslatossá. A konyhák egytől-egyig minőségi elektromos berendezésekkel kompletten felszerelve kerülnek átadásra, a máshol ritkaságnak számító, hangulatos teraszok pedig a Dagály Residenceben minden lakáshoz tartoznak, a kiváltságosság érzésével ajándékozva meg őket nap mint nap.

Az 5%-os áfával megvásárolható ingatlanok mindezeknek köszönhetően jóval többet nyújtanak majd tulajdonosaiknak, mint egy átlagos új építésű lakás - ide költözni egy új életstílus kezdete. Átadás 2019 nyarán!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.