Új látásjavító kezelés Magyarországon: Sasszem FEMTO SMART!

2019.05.14. 10:25 Módosítva: 2019.05.21. 13:52
Ezt a cikket a(z) Sasszemklinika, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A világ egyik legpontosabb, legbiztonságosabb egyénre szabott kezelése!

Amennyiben Ön aktív életet él, a szemüveg vagy a kontaktlencse korlátozza abban, hogy felszabadultan dolgozzon, sportoljon. Az ország legnagyobb, legtapasztaltabb lézerklinikája most egy forradalmian új, biztonságos megoldást kínál Önnek. A Sasszemklinika, Magyarországon elsőként vezeti be az ÚJ Sasszem FEMTO SMART kezelést, mely a világ egyik legpontosabb szemészeti mérőműszere, a SCHWIND PERAMIS és a SCHWIND 5 dimenziós AMARIS lézer segítségével tökéletesíti a látást.

Az ÚJ Sasszem FEMTO SMART kezeléshez hasonlóan komplex lézeres szemműtét Európában eddig csak Londonban volt elérhető.

Az eredmény: jobb látásélesség, akár rosszabb látási körülmények között is pl. szürkületben, este és csillogó fények között is.

Hogyan lehet szemüveg nélkül is jó látása az ÚJ Sasszem FEMTO SMART kezeléssel?

Első lépés a másfél-két órás, fájdalommentes vizsgálat, ahol felmérik az Ön alkalmasságát. A tökéletes végeredményhez szuperpontos vizsgálat szükséges. A Sasszemklinika a vizsgálat során a világon elérhető egyik legkorszerűbb szemészeti mérőeszközt, a SCHWIND PERAMIS-t használja.

A mérőműszer előnye, hogy egyszerre végez topográfiás és mélyebb, hullámfront méréseket, ezért átfogóan képes feltérképezni a szaruhártya egyenetlenségeit és vastagságát, a szemlencse esetleges elváltozásait. Pontossága az átlagos szemészeti mérőeszközök 3-6-szorosa, másodpercenként 33 képet készít, nagy felbontású hullámfrontos szenzora 45 000 ponton méri be szem fénytörési hibáit.

SCHWIND PERAMIS - a világ egyik legfejlettebb hullámfront és topográfiás mérőműszere
SCHWIND PERAMIS - a világ egyik legfejlettebb hullámfront és topográfiás mérőműszere

A sikeres alkalmassági vizsgálat után akár már 2 nap múlva következhet a lézeres szemműtét. A műtét első fázisában a milliméter ezredrészének pontosságával működő FEMTO lézer védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén. Majd a vizsgálatok során kinyert több tízezer adat és kezelési terv alapján a repülőpontos Schwind AMARIS 5 dimenziós szemkövető lézer automatikusan elvégzi a szaruhártya korrekciót.

SCHWIND AMARIS 5 dimenziós lézer, a világ egyik legkorszerűbb szemkövető lézere
SCHWIND AMARIS 5 dimenziós lézer, a világ egyik legkorszerűbb szemkövető lézere

Fájdalommentes és 1 nap pihenés után akár már másnap munkába állhat

A műtét maximum 15 percet vesz igénybe, és teljesen fájdalommentes. A kezelés előnye, hogy akár 1 nap pihenő után újra munkába állhat, vezethet, dolgozhat számítógép előtt vagy nézhet TV-t. A műtét után mindössze két hónapig UV szűrős szemüveg viselése szükséges.

csillagos egbolt

Minek köszönhető a 100% feletti látásélesség szürkületben, este és csillogó fények között is?

Nincs két egyforma szem: a lézeres látásjavító műtétnek az Ön fénytörési hibáit kell korrigálnia. A Sasszem FEMTO Smart kezelésnek köszönhető jobb látásélesség a szem egyéni jellegzetességeinek hibátlan feltérképezésén múlik.

A szem legfőbb törőközegének, a szaruhártyának felszíne egyenetlen. Olyan, mintha csak saját domborzata lenne. Lehetséges például, hogy bár átlagosan -3-as dioptriája van, ez az érték a szaruhártya középső részén csak -2,8-as, a szélei felé haladva -3,2-es. Sőt, az egyik szeme is eltér ilyen tekintetben a másiktól. A szaruhártya mélyebb rétegekben is előfordulhatnak eltérések, amelyek a látóhártya felé tartó fény útját megtörik.

Válassza a legnagyobb hazai szemészeti lézerklinikát!

A Sasszemklinika a legnagyobb, legtapasztaltabb hazai látásjavító lézerklinika, mely az elmúlt 22 évben már több mint 100 000 kezelést végzett. Az orvosi garanciavállalás, a legtöbb hiteles referencia és a legbiztonságosabb lézerkezelési módok mellett most eggyel több ok arra, hogy a Sasszemklinika mellett döntsön. A személyre szabott pontosságot nyújtó ÚJ Sasszem FEMTO SMART kezelés egyedül itt érhető el Magyarországon.

Szeretne akár 100% feletti látásélességet és jobb látást este is?

Most jelentkezzen INGYENES alkalmassági vizsgálatra és találkozzunk Sasszemklinikán!

Ezt a cikket a(z) Sasszemklinika, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.