Családosok előnyben, bemutatjuk a Metropolitan Gardent!

2019.05.30. 14:25
Ezt a cikket a(z) LIVING, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A főváros eddig sem szűkölködött a gyakran egy kaptafára készülő újépítésű lakóingatlanokban, idén azonban egy igazi ritkaságnak számító fejlesztésnek lehetünk tanúi a XIII. kerület egyik legvonzóbb részén, ahol már zajlanak a Metropolitan Garden szerkezetépítési munkálatai. A LIVING - a WING Zrt. ernyőmárkájaként - a jövő otthonait hozza el nekünk Budapestre, kiemelten a családosok igényeire szabva.

A modern, zöld környezetben található lakópark elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára vonzó lehetőség, akiknek számít a belváros közelsége, a bőséges szolgáltatáskínálat, vagy épp a 21. századi modern technológia. Az összesen 105 lakást kínáló lakópark a Béke tér közelében, az Országbíró utcában található, vagyis autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. A rendkívül jó infrastruktúrával rendelkező környéken megtalálhatóak bevásárlási lehetőségek, önkormányzati iroda, játszótér, óvoda, éttermek és kávézók, illetve egy igényesen kialakított park is, a Floridsdorf sétány.

MetropolitanGardenTerrace by Night

A Metropolitan Garden a 21. századi igényeknek megfelelően többek közt közösségi nappali, közösségi könyvtár, fészer és postaküldő szolgáltatásokat is kínál. Az egyéni igényekre szabható csomagajánlatok része továbbá a smart living funkció távoli fűtésvezérléssel és okosdugaljjal, mindez riasztóval, távoli klíma-, redőny- és világításvezérléssel is bővíthető. A lakások alapterülete 30-110 m² közötti, a felmerülő igényekre építve a legnagyobb számban pedig 57 m² körüli otthonok közül lehet választani. Minden lakáshoz tartozik egy kellemes atmoszférájú erkély, melyek átlagos mérete 12 m². Aki még ennél is nagyobb nyitott felületre vágyik, annak az épület tetőszintjén épülő, panorámás, teraszos otthonok nyújthatnak remek alternatívát. Az épület alatt mélygarázs is kialakításra kerül.

A szerkezetépítési munkálatok már javában zajlanak a területen, a lakópark átadása pedig 2020 őszére várható. Jó hír a jövendőbeli lakók számára, hogy a Metropolitan Garden lakásai garantáltan 5 százalékos áfakulccsal megvásárolhatók és a 10-90-es fizetési ütemezés előnyeit is élvezhetjük! Ez a fizetési konstrukció maximális biztonságot nyújt az ügyfél számára, hiszen a vételár 90 százalékát csak a jogerős használatbavételi engedélyt követően kell kifizetni.

Weboldal: http://metropolitangarden.hu/

Ezt a cikket a(z) LIVING, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.