Bertalan
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Kávészünet a nappaliban

2019.08.15. 16:56 Módosítva: 2019.08.15. 17:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ma már el sem tudnánk képzelni a reggeli készülődést és a napközbeni pihenőidőt kávé nélkül. A SPAR Magyarország üzleteiben a vásárlók az augusztus 15-én elindult új pontgyűjtő akcióval az otthonukba varázsolhatják a legfinomabb kávéházi aromákat.

A SPAR legújabb hűségakciója ismét egy kiváló márkával jutalmazza hűséges vásárlóit. A

Nescafé* Dolce Gusto* rendszerek különlegessége, hogy az ízletes tejkapszuláknak köszönhetően pillanatok alatt valódi kávécsodákat lehet készíteni anélkül, hogy tejet kellene habosítani vagy tejtartályt mosogatni. Igazi kávéházi élményt varázsolhatunk otthonukba, hiszen a korszerű kávégépek mellett a márka exkluzív kávékapszuláit és különleges kiegészítőit is kedvezményesen érhetjük el.

A promócióban szereplő nyolcféle termék között megtalálható a Nescafé* Dolce Gusto* Piccolo Antrachite, illetve az Esperta kapszulás kávéfőzőgép, valamint a – finn topdesigner, Harri Koskinen tervezte – 24 kapszula tárolására alkalmas Nescafé* Dolce Gusto* forgatható fém kapszulatartó. Az akcióban választható továbbá a márka kétdarabos latte macchiato üvegpohárszettje, az espresso vagy cappuccino porcelán csészekészlet – 2-2 darab csészével és aljjal –, illetőleg a 16 darabos Essenza di Moka kávékapszula-csomag, valamint a zsírmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmazó Cappuccino skinny/light tej- és kávékapszula-kombináció. A termékeket a pontok összegyűjtését követően, 30-62%-os kedvezménnyel vehetik meg a vásárlók, de hűségpont nélküli áron is megvásárolhatóak.

A pontgyűjtő akció 2019. augusztus 15-én indult el és 2019. szeptember 25-ig tart a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. A vásárlók minden elköltött 1.000 forintjuk után 1 hűségpontot kapnak, amelyet gyűjtőfüzetbe ragaszthatnak. Ha összegyűjtenek 10, vagy 30 db matricát, megvásárolhatják a nyolcféle Nescafé* Dolce Gusto* termék egyikét kedvezményes áron. Amennyiben 30 pontot gyűjtenek össze a gyűjtőfüzetben, választhatnak, hogy a 30 ponthoz tartozó kedvezményes áron vásárolják meg a kávéfőző gépek egyikét, vagy a 10 pontos termékekből választanak 3 darabot, mindhárom termék kedvezményes árának egyidejű megfizetése mellett. A gyűjtőfüzetbe lehetőség van 20 pontot is beragasztani, ekkor 2 db termék 10 hűségpontos árhoz tartozó kedvezményes darabáron vásárolható meg, mindkét termék kedvezményes árának egyszerre kifizetése mellett. A vásárláshoz le kell adni a szükséges 10, 20 vagy 30 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termék(ek)kel együtt a pénztárnál, és a SPAR munkatársai azonnal érvényesítik a kedvezményt.

A hűségpontok beváltására 2019. augusztus 15. és 2019. október 6. között lesz lehetősége a vásárlóknak az árukészlet erejéig. A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.