2019.09.19. 16:46 Módosítva: 2019.09.20. 11:13
Ezt a cikket a(z) DIGI, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Mezokovesd Halozatszereles

A DIGI egy kábeltelevízió-, műholdas televízió- (DTH), vezetékes internet-, vezetékes telefon- és rövid ideje mobiltelefon szolgáltatást nyújtó vállalat, több mint 20 éve van jelen a magyar piacon.

A DIGI a fizetős televíziós szolgáltatások piacán az egyik vezető szereplő, szolgáltatásait több mint egy millió ügyfél éri el Magyarországon az európai és globális szinten egyik legfejlettebb száloptikai hálózatnak köszönhetően. Egymillió kábel- és műholdas TV-előfizetőnek biztosítjuk televíziós programok vételét a hálózatunkon keresztül, és közel 750 000 előfizető csatlakozik a nagysebességű internethez, minket választva, mint vezetékes internetszolgáltatót.

Köszönjük a nekünk szavazott bizalmat, és büszkék vagyunk arra, hogy mindössze 20 év alatt sikerült meggyőznünk több mint egy milliónyi magyarországi ügyfelet üzleti tevékenységünk szilárdságáról. Ez nem a véletlen műve, hanem a beruházásaink és azon erőfeszítéseink eredménye, hogy napról napra jobbak legyünk – mondta Serghei Bulgac, a DIGI Communications N.V vezérigazgatója.

DIGI Pont 640x427

A szolgáltatások kiváló minőségének és a legvonzóbb áraknak köszönhető a vállalat fejlődése. A DIGI, amely mindig arra törekedett, hogy az elektronikus hírközlés legújabb technológiáit a legversenyképesebb áron kínálhassa a piacon, hozzájárult a szélessávú, 1Gbps sebességű optikai szolgáltatás bevezetéséhez és ahhoz, hogy Magyarország európai viszonylatban vezető helyet foglalhasson el a legjobb minőségű vezetékes internet hozzáférés tekintetében.

Terveink mindig arra irányultak, hogy előfizetőink számára a legfejlettebb technológiát biztosítsuk a legvonzóbb árakon. Ezt fogjuk tenni a jövőben is. Ez nem csupán ígéret, hanem a DIGI küldetése, amelyet az elmúlt évek megerősítettek – hangsúlyozza Serghei Bulgac

DIGISport Unicef Gyerekhang

A DIGI-ről

A DIGI az a védjegy, amely alatt a Hollandiában bejegyzett DIGI Communications N.V. vállalat vezetékes és mobil internetes szolgáltatást nyújt 4 európai piacon: Magyarországon, Romániában, Spanyolországban és Olaszországban. A DIGI az egyik legdinamikusabb hagyományos kábeltelevíziós szolgáltató, összesen több mint 15 millió jövedelemtermelő egységgel (RGU), és több mint 330 milliárd forintos forgalommal rendelkezik 2018 végén. Magyarországon a szolgáltató 1998 óta folytatja tevékenységét, amikor megkezdődött a fizetős televíziós szolgáltatás hálózatának kiépítése (összesen 30%-os piaci részesedéssel rendelkezve a kábeltelevízió és műholdas televízió vonatkozásában). Fokozatosan bővítette szolgáltatásinak körét vezetékes internetszolgáltatással (24%-os piaci részesedés, #2), vezetékes telefonszolgáltatással (23%, #2) és mobiltelefonszolgáltatással a saját hálózatán keresztül. Jelenleg ezen a piacon több mint 2700 alkalmazottal rendelkezik, és a régió egyik legfontosabb befektetője. Több mint 750 milliárd forint összegű (2010–2018) befektetéssel a technológiai fejlesztés terén, a csoport jelenleg Közép- és Kelet-Európa egyik legfejlettebb száloptikai hálózatát működteti, amely kulcsfontosságú elem a jövőbeli 5G-technológia fejlesztésében.

Ezt a cikket a(z) DIGI, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.