Az életed filmje nem lehet homályos

2019.09.30. 11:40 Módosítva: 2019.09.30. 11:42
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Felemelő érzés megélni az élet nagy pillanatait, a boldog, meghitt családi és baráti programokat, beteljesíteni vágyainkat és sikeresen elérni a céljainkat… Tisztán látva minden részletet, megőrizve az éles emlékeket. Itt az ideje, hogy megtapasztald a szemüveg nélküli szabadságot!

Nem kérdés, hogy az öt érzékszervünk közül a szemünk a legfontosabb, hiszen látásunkkal érzékeljük messze a legtöbb benyomást a minket körülvevő világból. Szemeink körülbelül 80%-ot fogadnak be abból a hatalmas méretű ingerhalmazból, amely nap mint nap ér bennünket. Éppen ezért nem mindegy, milyen állapotban vannak a világ legtökéletesebb emberi kamerái.

opt PIAC 640x360

Azok a szemüveges mindennapok...

Talán nem mondunk újat azzal, hogy a szemüvegek – lehetnek bármilyen jó minőségűek és divatosak is – nem képesek azt a fajta szabadságot nyújtani, ami egy egészséges szemű embernek természetes. Arról már nem is beszélve, hogy a szemüvegviselés komoly kellemetlenségekkel járhat. Mentőötletként képbe kerülhet a kontaktlencse, csakhogy

bizonyos látásproblémákkal eleve nem is lehetséges a kontaktlencse viselése, de sokan vannak olyanok is, akik az érzékeny szemük miatt még annak a gondolatától is rosszul vannak, ha hozzá kell érniünk a szemükhöz.

Ne maradj le a fontos pillanatok varázsáról!

A rossz minőségű látás és a körülményes szemüveg- és kontaktlencseviselés megannyi élménytől foszthat meg bennünket. Nem lenne jobb ezeket a pillanatokat a maguk teljességében, akadályok nélkül látni, átélni? Sőt! Belegondoltál már abba, hogy a látásod valójában nem csak a tied? Ha nem látsz jól, ha küzdesz a szemüveggel, a kontaktlencsével, az nemcsak eléd gördíthet kisebb-nagyobb akadályokat a mindennapokban, hanem a szeretteid elé is... Ne vesztegess több időt és pénzt, válassz életre szóló megoldást!

Maximális látásélesség, fájdalom nélkül, percek alatt

A 30 éves múltra visszatekintő lézeres szemműtétek ma már rutineljárásnak számítanak, ennek is köszönhető, hogy világszerte már több mint 16 millió ember látásán segített a lézeres eljárások valamelyike. A modern lézeres kezelések fájdalommentesek, biztonságosak és csupán pár percet vesznek igénybe, ráadásul többnyire már másnap teljes értékű látással vetheted bele magad a mindennapokba.

A közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, 10 ezernél is több sikeres beavatkozással büszkélkedő, komplex szemészeti szolgáltatásokat nyújtó Optimum Szemészetben szemedre szabott kezelések várnak. A csúcstechnológiás lézeres berendezésekkel felszerelt magánintézetben a távollátók, közellátók, valamint a szemtengelyferdüléssel küzdők is igénybe vehetik a látásjavító kezelést.

Jelentkezz most az ingyenes alkalmassági látásvizsgálatra, vedd igénybe az akár 120 ezer forintos kedvezményt és a lézeres látásjavító műtét után lásd tisztán és élesen a képeket életed filmjének következő fejezetében!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.