A METRO akkor sikeres, ha a hazai vendéglátás is az

2019.10.08. 09:47 Módosítva: 2019.10.09. 13:12
Ezt a cikket a(z) METRO Kereskedelmi Kft., nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Közel 3000 kedvezményes éttermi ajánlat a METRO Gasztronapokon
Horváth Imre
Horváth Imre

A METRO indította el a Magánvállalkozók Napját, ami egyben az október 13-ig tartó METRO Gasztronapok kezdete is. Ezen a héten számos étterem és vendéglátóhely várja kedvezményekkel a hozzájuk betérőket. Horváth Imrét, a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatóját kérdeztük, hogy, miért tartották fontosnak, hogy megszervezzék az őszi gasztronapokat?

Szerencsére ma már Magyarországon is elképesztően színes a gasztronómiai élet, helyek sokasága nyílik nap mint nap, és jó dolog ezeket felfedezni. Azt reméljük, nagyon sokan fogják kipróbálni a METRO Magánvállalkozók Napjához és az azt követő gasztronapokhoz csatlakozó éttermek kedvezményes ajánlatait. A METRO legfontosabb partnerei a vendéglátók, a Magánvállalkozók Napjával őket ünnepeljük. Azt szeretnénk, hogy ezen a napon még nagyobb figyelmet kapjanak tőlünk és persze a vendégektől is úgy, hogy minél többen kipróbálják a vonzó és sokszínű ajánlataikat.

Milyen ajánlatok közül válogathatunk?

Szinte azt mondhatom, hogy amilyen színes a vendéglátói paletta, olyan sokféle felajánlás érkezett be. Már négy éve rendezzük meg a Magánvállalkozók Napját, tavaly kétezerötszáz ajánlat került föl a honlapunkra, idén már majdnem háromezer! Van tehát miből válogatni a fővárosban és vidéken is! Mi – azonkívül, hogy életre hívtuk a Magánvállalkozók Napját és az azt követő gasztronapokat – áruházi kedvezményekkel ösztönöztük a vendéglátó partnereinket arra, hogy minél többen csatlakozzanak hozzánk és adjanak kedvezményeket. Ami pedig az ajánlatokat illeti, a 20%-os kedvezménytől kezdve a főfogáshoz járó kávékülönlegességen vagy desszerten át a külön erre az alkalomra kialakított menüig, koktélokig, sok mindennel találkozhatnak majd a vendégek.

Hány étterem csatlakozott a Magánvállalkozók Napjához?

Az egész országban összesen több mint 2800 étterem, büfé, kávézó, streetfood hely, mozgóbüfé, pizzéria és még sorolhatnám, kb. 3000 kedvezményes ajánlatát vehetik igénybe az emberek október 8. és 13. között. A felajánlások listája az erre az eseményre kialakított honlapunkon megtalálható. www.magánvállakozóknapja.hu

Önök milyen árukészlettel várják a vendéglátósokat ezen a kiemelt héten?

Talán nem tűnik szerénytelenségnek, ha erre azt mondom, hogy a „szokásossal”. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 13 hazai áruházunkban szezontól függően 25-30 ezer termékkel. Az árukészletünk nagy részét, közel 90 százalékát a magyar piacról szerezzük be.  Édesvízi halakból 30 féle, tengeri példányokból pedig 70 féle faj található a kínálatunkban, amelyek maximum 72 óra alatt a halas pultjainkra kerülnek, de az édesvíziek már néhány órán belül a polcokon vannak. A húsválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy a megszokottak mellett különleges és új húsféléket is megismerhessenek és megszerethessenek a vásárlóink. Közel 25 féle állatfajtából álló kínálatunkban 400 féle különböző feldolgozottsági szintű terméket találhatnak. A professzionális gasztronómiai igények szerint kialakított sajátmárkás portfóliónkra külön is büszkék vagyunk.  A hazai HoReCa szektor döntő többsége rendszeres vásárló partnerünk, azon dolgozunk, hogy a számukra kialakított és folyamatosan fejlesztett választékkal szolgáljuk ki őket a legkisebb mozgóbüfétől a Michelin-csillagos éttermekig ezen a kiemelt héten is, amelyen tőlünk pedig ők kapnak kedvezményeket.

Ezt a cikket a(z) METRO Kereskedelmi Kft., nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.