Szilárda
2 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Aki új autóvásárlást fontolgat, idén mindenképp nézzen körbe

2019.11.19. 14:12 Módosítva: 2019.11.26. 10:18
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Január 1-től nagy változások jönnek az autóiparban. De aki szereti a klasszikus benzinmotorokat, idén még kedvező áron vehet ilyen autót a Fordnál.
Ford Focus Titanium
Ford Focus Titanium

Jövőre minden más lesz

2020 első napján lép életbe az Európai Unió új, sokkal szigorúbb károsanyag-kibocsátási előírása, ami miatt több, eddig népszerű motorváltozat kikerül a Ford kínálatából. Nem azért, mert ezek az erőforrások korszerűtlenek, hanem mert már nem férnek bele a váratlanul bevezetett, 25-30 százalékkal alacsonyabb széndioxid-kibocsátási korlátozásba. Ám aki szereti a klasszikus motorok lendületes gyorsítását, takarékosságát és csendes működését, az a Fordnál idén még nagyon kedvező áron megvásárolhat egy ilyen autót.

Ford Fiesta Titanium Wave Blue
Ford Fiesta Titanium Wave Blue

Meredeken emelkedő árak

Ha egy autógyár meg akar felelni az EU új szabályozásának, ezentúl sokkal bonyolultabb motorokkal kell felszerelnie az autóit. Ezek a technológiák nem olcsók, ezért az autók érezhetően drágábbak lesznek. Mindez persze hasznos lesz a környezet számára, de nem titok, hogy az egyre tisztább motorok fejlesztése óriási költséggel jár – és mindez nagyobb terhet ró majd az autóvásárlókra is.

Ford S-Max Galaxy
Ford S-Max Galaxy

Átalakuló kínálat

Úgy tűnik, hamarosan elfelejthetjük a már megszokott, jól bevált motorokat. A következő években a hibrid hajtás lesz a trend, később pedig az elektromos autók uralják majd a piacokat. A Ford már most is arra készül, hogy minden új modelljéhez egy vagy több alternatív hajtást kínáljon, legyen az hibrid, mild hibrid vagy plug-in hibrid technológia, esetleg tisztán elektromos hajtás.

Ford Mondeo-Hybrid
Ford Mondeo-Hybrid

Új idők – új ajánlatok

Az új generációs autók egy része már kapható is a Ford márkakereskedéseiben, ahol egyelőre a hagyományos motorok közül is válogathatnak a vásárlók – sőt aki klasszikus benzinmotort választ, az az októberi nyílt hétvégén lenyűgöző kedvezményekre számíthat!

További információk az alábbi oldalon találhatóak.

Advertisement

 

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.