Céges rendezvény a Terezában? - Irány Mexikó!

2019.11.27. 11:43 Módosítva: 2019.11.27. 12:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az év végi hajrában sokak számára ismerős lehet az érzés, amikor az utolsó utáni pillanatokban egy céges rendezvény helyszínére kell vadászni. Sok tényezőtől függ egy jól sikerült esemény sikere; a helyszín mellett a programok gördülékenységén, a cateringen és természetesen a kollégák jó kedvén is múlik, hogy mennyire válik emlékezetessé az évzáró parti.

Minél nagyobb a létszám, annál nehezebb a fővárosban olyan lokációt találni, ami könnyen megközelíthető, trendi enteriőrrel rendelkezik, és gasztronómiai szempontból kínálata túl mutat a csévingben tálalt paprikás nokedlin és rántott húson. Tereza – a mexikói gasztronómia és kultúra fellegvára 2018 tavaszán debütált a Terézvárosban, és elsőként hangulatos kerthelyiségével lopta magát sokak szívébe. Már a helyszínbejáráskor magával ragadott bennünket a belső tér kialakítása; a színes falfestményeknek, növényzetnek és rusztikus asztaloknak köszönhetően gondolatban Mexikóváros utcáit róva hagyhatjuk a hátunk mögött a mindennapi problémákat. Már önmagában az autentikus, kukoricalisztből készülő tortillájuk és lehengerlő guacamoléjuk megér egy szimpla látogatást, de reprezentatív étlapjukon minden olyan fogás helyet kapott, amiért legszívesebben holnap útra kelnénk a tengerentúlra. Létszámtól függően “share your food” vagy svédasztalos tálalás útján olyan fogások kerülhetnek az ünnepi asztalra, mint például a citrusokkal és kókusztejjel marinált rák ceviche, kukoricasörben pácolt sous-vide csirke steak vagy épp lassan sült marhafartő torta (tradicionális mexikói szendvics) vörös cheddarral. Ezzel egyetemben italfronton sem okoznak csalódást, tequila és mezcal kínálatuk 35 tétellel magáért beszél.

A rendezvény előkészítése során a kezdetektől segítő kezet nyújtanak, legyen szó dekorációról, egyedi bútorbérlésről vagy a technikai háttér biztosításáról, így aligha okoz különösebb fejtörést az ünnepi beszéd hangosítása, a vicces pillanatokat felelevenítő slide-show lejátszása, de dj után sem kell hosszasan keresgélni a rendezvényt megelőző hetekben. Nagyobb létszám esetén sem esnek kétségbe, így ha még nincs meg az idei évzáró helyszíne, érdemes gondolatban Mexikó felé venni az irányt, és felvenni velük a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén.
Viva la vida, viva la Tereza!

reservation@tereza.hu
www.tereza.hu
fb/terezabudapest

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.