Csúcsra járatja a kreatív elmét az új IdeaPad C340

2019.12.09. 11:28
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Produktivitásra és kreatív megoldásokra tervezték a Lenovo új laptopját, amit úgy raktak össze, hogy sem műszakilag, sem hardveresen, sem dizájn terén nem kell kompromisszumot kötni.

Miközben olyan finomságokkal is rendelkezik, ami igazán szerethető és egyben nélkülözhetetlen társsá teszi.

Az Ideapad koncepciója azon az egyszerű, de zseniális elgondoláson alapszik, hogy mind formában, mind funkcióban a lehető legjobbat kínálja a felhasználónak. Ilyen az ultraslim kialakítás, az elforgatható és átalakítható képernyők, az IR kamera login, a túlmelegedést megakadályozó megoldások, és még számos újdonság.

IdeaPad C340 - gyors, erős és hatékony

Nincs annál idegesítőbb, mint mikor izomból dolgozik a gép, mégis órákat kell várni a renderelésre vagy mentésre. Ilyen a Lenovóval nem fordulhat elő, bírni fogja az ön tempóját. AMD RyzenTM mobilprocesszor vagy Intel Core i processzor és akár 8 GB RAM dolgozik benne, amivel gond nélkül vághat videót, szerkeszthet fotót, streamelhet vagy játszhat lenyűgöző minőségben. Akár mindezt egyszerre.

20191207 IdeapadC340 640x360px PR cikk MM v1

Ehhez társul a 256 vagy 512 GB-os SSD, amin kényelmesen elférnek a szükséges szoftverek és adatok, és az integrált videókártya, hogy az élmény is zökkenőmentes legyen. A tökéletes hangzásról pedig Dolby Audio rendszer gondoskodik.

Letöltéshez, streameléshez vagy máshoz kapcsolódjon wifin bármely eszközéhez, villámgyors és pofonegyszerű lesz.

Felejtse el a tonnányi perifériát és az egy bites dizájnt!

Gördülékenyebbé válik a megbeszélés és a tervezés, ha nem akadályozza semmi ötletei kibontakozásában és a közös munkában.

Ugyan tudjuk, hogy egy hagyományos laptopot körülülni nem igazán praktikus, a kifordítható megoldás és az extra vékony kávájú érinőképernyő legyőzi ezeket az akadályokat. Akár digitális rajztábla helyett is alkalmazhatja az IdeaPad C340-et, hiszen bizonyos típusoknál rögtön a képernyőre írhat és rajzolhat. Készítsen jegyzeteket vagy vázlatot egyszerűen: fordítsa ki a képernyőt, és használja a digitális tollat!

Karácsonyi tipp: családi összejöveteleken új szintre emelheti a fotónézegetés szintjét, hiszen 14 colos képeket adhat körbe fantasztikus színgazdagság és élesség mellett.

Aki bújt, aki nem - mi a helyzet az internetbiztonsággal?

Klasszis, széles látószögű és tű éles webkamerája van az IdeaPadnak, ami így videóbeszélgetésekhez is kitűnő választás. Ráadásul mostantól nem kell leragasztania, ha nem szeretné, hogy mások bekukucskáljanak az életébe, mert egyszerűen eltakarható a kamerafedéllel. Tudta, hogy a laptopokat 44%-ban otthon és a hálószobában, 8%-ban a fürdőszobában és 38%-ban nyilvános helyen is használjuk?

A jó akksi nem minden, de majdnem...

A digitális röghöz kötöttség feloldása egyértelműen a laptopoknak és táblagépeknek köszönhető, azonban mit ér a kábelek nélküli szabadság, ha folyamatosan töltőért kell rohangálni? Verhetetlen tulajdonsága a Lenovo gépnek a gyorstöltés és a 8 órás üzemidő. Egy óra alatt 80%-ra, 15 perc gyorstöltéssel pedig 2 órányi használatra kész. Csapja a hóna alá, és már viheti is bárhová!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.