A 4K tévé előnyei

2019.12.11. 16:03 Módosítva: 2019.12.12. 11:41
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Milyen 4K TV készülékek vannak a piacon? Melyik illik hozzád? Hogyan válassz? Segítünk!

A technológia szerelmesei mindig a legújabb, legmodernebb készülékeket szeretnék magukénak tudni. Fontos, hogy a TV minőségi képet kínáljon és hasznos funkciókat lásson el. A magyar piacon is széles a választék a 4K/Ultra HD televíziók körében, az ismert márkák már mind bemutatták saját modelljeiket, ráadásul ezek egyre alacsonyabb áron érhetőek el. A technológia fejlődésének köszönhetően ma már a 4K felbontású tévékészülékek mellett megjelentek a 8K TV-k is.

emag ajandekozni orom

Ismerkedjünk meg ezekkel a tévékkel, tudd meg, milyen 4K televízió illik hozzád!

A legújabb televíziók a legjobb felbontást kínálják, így érthető, miért ekkora az érdeklődés irántuk. Az Ultra HD TV-k a leghatékonyabb paneleket tartalmazzák, nagy kontrasztú, választékos színeket, kiváló képminőséget és rövidebb válaszidőt kínálnak, gyorsabb tartalomfeldolgozással. A Smart TV kategóriába tartoznak, vagyis képesek vezeték nélküli hálózaton keresztül csatlakozni az internethez, és lehetővé teszik a streaming szolgáltatások használatát.

shutterstock index kult tv full

Mivel a kínálat rendkívül széles, nehézségekbe ütközhetsz a megfelelő Ultra HD TV kiválasztása során. Alább bemutatunk néhány terméktípust, amelyeket elérhető áron vásárolhatsz meg.

emag televiziok

A Samsung MU61 sorozat: Tapasztald meg az élénk részleteket az Ultra HD felbontásnak köszönhetően és élvezd az élethű és részletgazdag színvilágot a Samsung tévé készülékekkel! Ez a sorozat HDR10 kompatibilitással, 3 HDMI és 2 USB porttal, vezeték nélküli kapcsolattal, valamint Bluetooth csatlakozási lehetőséggel rendelkezik és 101 és 189 cm átló közötti modelleket kínál elérhető áron. Az intelligens platformot a Tizen operációs rendszer biztosítja.

LG SJ85 sorozat: A magasabb technológiai színvonalat kedvelők számára ez a sorozat IPS képernyőt kínál kiváló színvisszaadással (a DCI-P3 több mint 90%-a) és jobb fényerővel, HDR10 és Dolby Vision lejátszással, 802.11ac gyorsabb, vezeték nélküli wifivel, és olyan 40W-os Harman Kardon audiórendszerrel, amely a Magic Remote segítségével kompatibilis a vezeték nélküli hangszinkronizálással.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.