Mivel töltenéd, ha lenne heti pár plusz órád?

0063 Kifli Facebook  kedvenc termék 2100x1400 díványhoz jó lehet
2020.01.16. 00:01 Módosítva: 2020.01.15. 10:42
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Elmennél edzeni, megnéznél egy filmet, vagy lazulnál a haverokkal? Rendelj aznapi kiszállítással a Kifli.hu-ról, és élvezd a szabadságot!

Ha téged is zavar, hogy sok időt elvesz az életedből a bevásárlás, akkor az online vásárlást pont neked találták ki. Nemrég megnyílt Budapest legújabb, legtrendibb új online szupermarkete, a Kifli.hu, ahol az alapélelmiszerek, friss zöldségek, gyümölcsök, húsok, halak mellett különleges pékárukat, prémium sajtokat, borokat és söröket is találsz.

Munka után inkább edzenél, moziznál, vagy szimplán lazulnál egyet a barátaiddal, de már napok óta kong az ürességtől a hűtőd? És különben is: egy hétköznap estébe nehezen fér bele, hogy minden kedvenc boltodat felkeresd? Ne csüggedj, még akkor sem, ha különösen érzékeny vagy a minőségre, és tudod, hogy a legkiválóbb termékeket pékségekben, zöldségesnél, borszaküzletben vagy termelői piacokon érdemes beszerezni.

0062 Kifli PR Ads 840x560px 01

Jó hírünk van! A Kifli.hu online szupermarket minden igényt kielégít; az alapvető élelmiszerek mellett akár hiánypótló termékeket (pl. Marks & Spencer), igazi sajtkülönlegességeket, olasz, spanyol borokat, belga söröket és kézműves pékárukat (Marmorstein, Panificio il Basilico) is találsz.

Ráadásul még aznap nálad lehet a rendelésed, hiszen hétköznap 4, hétvégén pedig akár 3 órán belül megtörténik a kiszállítás Budapesten, sőt, mindez 1 órás intervallumban, azaz nem is kell sokat otthon dekkolnod, hogy várd a futárt.

0062 Kifli PR Ads 840x560px 02

Nem szereted az online vásárlásnál, hogyha a megrendelt termék helyett helyettesítőt küldenek? A Kifli.hu-nál emiatt sem kell aggódnod: itt csak azt tudod a virtuális kosaradba pakolni, ami valóban rendelkezésre áll, így a rendelésed pontossága gyakorlatilag 100%-os.

Nincs más dolgod tehát, mint hogy hátra dőlve megtervezd, hogy mire van szükséged az elkövetkező napokban, megrendeld, majd pedig élvezd azt a szabadidőt, ami hirtelen az öledbe pottyan.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.