Sokoldalú és hajlékony társ a Lenovo Flex 5 2in1 gépe

2020.06.16. 09:30 Módosítva: 2020.06.16. 11:20
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Megérkezett a legújabb 4-es sorozatú AMD processzorral a Lenovo IdeaPad Flex 5, a lifestyle kategória várva-várt darabja ütős és szerethető konfigurációval. A Flex 5 egy okos, gyors és minden szituációban jól teljesítő laptop-tablet kombináció, ami munkára és játékra egyaránt kellő spiritusszal rendelkezik.

A kettő az egyben megoldás nem áll távol a Lenovótól, ezt is jól példázza Flex 5, ami laptop, kijelző és tablet módban egyaránt használható. Hardware szempontjából is igazi mindenes, ami irodai munkára, tanuláshoz, videókonferenciára, játékra, utazáshoz, filmnézéshez is tökéletes partner. Másfél kilós tömegének köszönhetően az sem jelent gondot, ha sokat kell mozgatni, cipelni, kialakítása pedig praktikussá teszi a különböző feladatok sokrétű ellátására. Finom tapintású anyaga tartós, ráadásául többféle élénk és hagyományos színben is elérhető. A Lenovo hagyományokhoz hűen fizikailag lezárható webkamerát, ujjlenyomatolvasót kapott.

IdeaPad Flex 5 14ARE05 CT2 06.png

Laptop és tablet egyben

Hagyományos laptopként és tabletként egyaránt teljesértékű eszköz a Flex 5, aminek a 14” FHD érintőképernyő a záloga. Filmnézéshez, videócseteléshez, rajzoláshoz és játékhoz is megad mindent, a két alapfunkció közti gyors váltást a 360 fokos csuklópánt biztosítja.

A laptop mód hasznos funkciója a háttérvilágítással ellátott billentyűzet és a kényelmes touchpad, a tablet mód ügyes kiegészítője a Lenovo digitális toll, melyet ötleteléshez, tervezéshez, játékhoz vagy egyszerű jegyzeteléshez is használhatunk.

IdeaPad Flex 5 14ARE05 CT2 09.png

Pillekönnyű és erőteljes

A Flex 5 laptop AMD Ryzen 4700U, illetve Intel Core i7 meghajtást kapott, melyek teljesítményben versenyképes ellenfelei egymásnak. Külön videókártya nem került az összeállításba, egy integrált AMD vagy Intel megoldás található benne, illetve utóbbihoz opcionálisan NVIDA N17S-G3 kártya kérhető. A gépházban 16 MB RAM található, amihez bővíthető, 512GB/1TB SSD társul.

Az akkumulátor tisztességes, 12 órányi készenléti időt biztosít az egésznapos munkához és némi játékhoz, gyorstöltéssel 15 perc alatt 2 óra munkára fogható a gép. Két 2W-os Dolby Audio hangszóró található még benne, így a videók és a játékok hangjai erőteljesen és tisztán tudnak megszólalni.

A nyers erőt kívánó rpg játékok 1080p-ben is élvezhetően futnak rajta, így kijelenthető, hogy a konfiguráció kifejezetten ütőképesre sikerült.

A termék megvásárolható a Notebook.hu oldalán.

Advertisement
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.