A Huawei nem csak egy okostelefon gyártó

2020.11.24. 15:00 Módosítva: 2020.11.24. 16:55
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Idén már nemcsak a mobil dukál a fa alá. Itt te is megtalálod a tökéletes ajándékot

Karácsonykor mindenki egy kicsit izgul, hogy ne egy újabb zokni kerüljön a fa alá, hanem olyan ajándék, ami nem csak szép, de praktikus is és megkönnyíti mindennapjainkat. A teljesen összekapcsolható „Huawei-világ” egy olyan saját hardver- és szoftver- és felhőkörnyezet, mely minden élethelyzetre és minden forgatókönyvre kínál okos megoldást, legyen szó munkavégzésről, sportról, egészségről, otthonról vagy szórakozásról. Ehhez seamless, vagyis folyamatos kapcsolatot biztosítunk az okostelefonok mellett az okosórák, karkötők, vezeték nélküli fülhallgatók, valamint notebookok között.
A Huawei okoseszközei tökéletes választás lehetnek, legyen szó zenehallgatásról, edzésről, vagy nemzetközileg elismert kamerarendszerrel rendelkező okostelefonról.

Huawei IndexGazdasag 1024x650 03

Csúcsmobilok minden szinten

Azt már megszokhattuk, hogy egy-egy gyártó csúcsmobilja egy olyan készülék, amely tud mindent, amit az adott időszakban mobil csak tudhat. A Mate 40 Pro egy ilyen erőgép. A hatalmas, 6,76”-os OLED kijelző QHD felbontása és a 90 Hz-es képfrissítése remek vizuális élménnyé varázsolja a görgetést. Fotóinkat - a független, nemzetközi DxOmark szerint - a világ jelenleg legjobb, mobiltelefonban épített kamerarendszerével készíthetjük el. Az 50 MP-es főkamera, mellett a 20 MP-es nagy látószögű kamera és a 12 MP-es, telefotó kamera képeitől leesik az állunk. Videózásban is ott van a szeren, lazán hozza a 4K-s, 2160 pixel felbontású, akár 60 képkocka per másodperces felvételeket, emellett 10-szeres hibrid és 50-szeres digitális zoommal is felszerelték.

A P 40 Pro kamerarendszere az 50 megapixeles UltraVision főkamera, a 40 megapixeles ultraszéles látószögű lencse és a 12 megapixeles telefotó-szenzorig lenyűgöző képeket készít. Videóinkat és fotóinkat pedig a bokeh-effekttel dobhatjuk fel. A Huawei saját fejlesztésű Kirin 990 5G csúcs-processzorával az AI funkciók és az ujjlenyomat-olvasás is villámgyors.

Huawei IndexGazdasag 1024x650 02

Erős, mégis könnyű laptopok

A mai laptopok már kis mérettel és könnyű súllyal is hozzák azt a teljesítményt, amit korábban nagy és nehéz társaik. A Huawei MateBook 13 mindössze 1,3 kilós, valamint 15 milliméternél is vékonyabb. A legújabb Intel processzorokkal, full HD kijelzővel, akár 16 GB memóriával és 512 GB SSD tárhellyel stílusos, alumínium házban jól mutatnak az irodában, vagy az osztályteremben is. Ha még vonzóbb árú eszközt keresünk, a Huawei D 14 vagy D 15 modelleket, amelyek szintén erősek és megbízhatóak, ráadásul a nagyobb méretű kijelzők kedvelői számára is ideálisak.

Tabletek profiknak és gyerekeknek

A Huawei tabletei között megtalálhatóak a professzionális, laptop-szintű funkcionalitást biztosító kompakt, szinte észrevétlen méretű és súlyú modellek. A MatePad Pro kiegészítő billentyűzetes tokkal laptop módban is használható, az érintő tollal akár kézírással is jegyzetelhetünk vagy ötleteket vázolhatunk fel.
A T 10 és T 10s magával ragadó multimédia élményt kínálnak minden korosztály számára. A vékony, ergonomikus háznak köszönhetően a gyermekek is biztonságosan használhatják, a TÜV Rheinland által tanúsított szemvédelmének köszönhetően sötétben sem károsítja a szemet. A beépített Gyereksarok funkció segítségével a szülők beállíthatják, milyen alkalmazásokat mennyi ideig használhatnak a legkisebbek.

Huawei IndexGazdasag 1024x650 01

Okos füles, okosóra – okos választás

De a lista itt még nem ér véget! A Huawei Watch GT 2 Pro okosóra például sokkal több, mint egy változtatható számlappal ellátott divatkütyü. Fejlett szenzoraival folyamatosan méri egészségügyi funkcióinkat a pulzusunktól kezdve a véroxigén szintünkig. Több mint 100 különféle sportágat űzhetünk, mindegyiket pontosan követi. Ha pedig eljön az éjszaka, profi alváselemzővé válik, hasznos tanácsokat adva a még kellemesebb pihenéshez.
A sportolás szerelmeseinek a Huawei Watch Fit remek társa lehet az edzőteremben. Pehelykönnyű, mégis két hétig bírja. 100 edzésmódot bemutató, animált személyi edző funkciója mellett a hölgy felhasználókra külön figyelmet fordítva a menstruációs ciklust is követi.
A fülünkben pedig a FreeBuds Pro vezeték nélküli fülhallgatókkal lehetünk igazán ellazultak. Többlépcsős, intelligens zajszűrése edzés, munka vagy pihenés közben is képes kizárni a külvilág zavaró hangjait. Hívás közben tisztán halljuk a beszélgetőpartnert, és ő sem tapasztalja a körülöttünk zajongó világot, csak hangunk jut el hozzá.

Appok minden esetre

A Huawei saját felhasználói felületét, az EMUI 11-et a vállalat saját alkalmazásboltja, az AppGallery egészíti ki, amiből a világszerte népszerűségnek örvendő alkalmazások mellett a legjobb magyar appokat is villámgyorsan és biztonságosan telepíthetjük. A könnyen kereshető, jól kategorizált felületen hamar megtaláljuk azokat az alkalmazásokat, amelyekkel teljesen személyre szabhatjuk a készüléket. Ha pedig valamire mégsem bukkanunk rá elsőre, a Petal Search multifunkciós, intelligens keresőrobotja siet a segítségünkre: ebben pillanatok alatt megtaláljuk, honnan lehet letölteni az általunk preferált appot - ráadásul még általános, internetes keresőként is használhatjuk.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.