Ezért hasznos a pulzoximéter járvány idején

2020.12.04. 10:19
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Most érkezett! Tudd meg, hogyan működik, és hol szerezheted be.

Te is olvastál már a véroxigénmérő készülékről? Akár életet is menthet ez a műszer!

A mostani járványos időszakban sokat lehet hallani az ún. véroxigénmérő vagy más néven pulzoximéter készülékről. Egyre több orvos ajánlja ezt, mint hasznos segítséget a betegség időben történő felismerésére.

01

Pontosan mi is ez a készülék és hogyan működik? Tarts velünk és mindent megtudhatsz erről az egyre népszerűbb, otthon is használható műszerről!

Mit mutat meg a véroxigénszint?

A véroxigénszint megmutatja, hogy vörösvértesteid oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják. Ha nem jut elég oxigén a sejtekhez, akkor tested egészséges működése rövid időn belül veszélybe kerülhet.

02

Miért lényeges a véroxigénszint-mérés a koronavírus idején?

Mivel a COVID-19 a légzőrendszeren át jut a szervezetbe, ezért komoly befolyással lehet a véroxigénszintre. A vírus által okozott gyulladás csökkenti a tüdőfelületet, ezért a beteg tüdő kevesebb oxigént tud felvenni. Ennek hatására a vérbe sem jut megfelelő mennyiségű oxigén.

Ha idejekorán észlelni tudod oxigénszinted csökkenését, akkor időben orvoshoz tudsz fordulni, mielőtt rosszabbodna az állapotod. Nem túlzás, hogy a betegség korai felismerése a mostani járványhelyzetben akár életet is menthet.

03

Ebben lehet segítségedre a pulzoximéter, mellyel otthon, villámgyorsan, biztonságosan és fájdalmak nélkül tudod ellenőrizni véroxigénszintedet.

Pulzoximéter LCD kijelzővel - gyors, precíz pulzus- és véroxigén mérés neked és szeretteidnek!

Az LCD kijelzővel felszerelt pulzoximéterrel könnyedén, másodperceken belül leolvashatod aktuális véroxigén és pulzus értékedet.

Hogyan kell használni?

Mi sem egyszerűbb: csak csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és hamarosan megtudod, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e.

04

A készülék vörös és infravörös fényt használ a méréshez: a fények áthatolnak a bőrön, amit egy érzékelő folyamatosan figyel. Attól függően, hogy mennyi fényt nyel el az ujjadban található vér, a műszer képes meghatározni, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigén molekulát. A százalékos eredményt az SpO2% jelölés alatt kapod meg.

Mi az egészséges véroxigénszint?

Egészséges értéknek 95-99%-os szintet szoktunk tekinteni. 90-94%-os, tartósan fennálló érték már előjelezhet egy esetleges betegséget. 90% alatti eredménynél azonnali orvosi ellátás javasolt!

05

A pulzoximéter +/- 2%-os, magas mérési megbízhatósággal bír. Megjegyzés: egyes esetekben a sötét színű körömlakkok vagy műkörmök torzíthatják a mérési értékeket. A mérés pontosításához ajánlott több ponton is, mindkét kézen mérni.

Pulzusmérésre is kiváló

A pulzoximéter a véroxigénszint mellett a pulzusodat is kijelzi, így szívműködésedről is precíz információt kaphatsz. Aktuális pulzusodat a PR bpm (szívverés/perc) jelzéssel mutatja meg a műszer. 21 év felett 60-80-as értéket tekintünk normálisnak nyugalmi helyzetben.

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű használni:

Kiknek ajánlott a pulzoximéter?

  • 06
    mindenkinek, akik szeretnék szemmel tartani saját maguk és szeretteik egészségét
  • mindenkinek, akik tartanak a koronavírus súlyos szövődményeitől
  • asztmával, allergiával, krónikus légzési nehézségekkel küzdőknek
  • 60 év felettieknek
  • várandós kismamáknak
  • dohányosoknak
  • szívelégtelenségben szenvedőknek
  • hemoglobin betegséggel küzdőknek
  • sportolóknak, hegymászóknak

Teszteld Te is saját magad, családtagjaid egészségét!

A pulzoximéter minden háztartásba ajánlott, hasznos műszer, felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel működik.

A mostani járványhelyzetben nagyon fontos, hogy megtudd, szervezeted megfelelően működik-e. Használd Te is a pulzoximétert rendszeresen, és ismerd fel szervezeted jelzéseit!

Rendeld meg most kedvező áron az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


További ajánlatok:

Itt a hideg, rágcsálóinvázió várható – környezetbarát riasztóval távol tarthatod az egereket, patkányokat

Beköszöntött a téli idő, országosan is fagypont alá süllyedt a hőmérséklet. Ez azt is jelenti, hogy számtalan rágcsáló kezdte el keresni menedékét a hideg hónapokra.

A RIDDEX elektromos kártevőriasztóval rövid időn belül, biztonságosan távolíthatod el a nem kívánatos betolakodókat.

07

Használatához mindössze egy fali konnektorra lesz szükséged. Lakásba, családi házba, nyaralóba, pincébe, alsóépületbe, irodába, üzletbe egyaránt ajánlott eszköz. Amint csatlakoztatod a hálózathoz, a riasztó azonnal hatni kezd. Különleges, váltakozó frekvenciájú elektromágneses és ultrahang impulzusai valóságos rémálomként szolgálnak a rágcsálók és rovarok számára.

Ne késlekedj tovább, védekezz időben a befészkelő kártevők ellen, mielőtt teljesen ellepik környezeted! Szenzációs tél eleji akcióban most 2 db RIDDEX készüléket kapsz fantasztikus 4.990 Ft-os áron. Ne maradj le, kattints az alábbi linkre, rendeld meg itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


Zavaró horpadás autódon? Ezzel a trükkel eltűnhet!

A horpadásjavító készlettel néhány mozdulattal, akár nyomtalanul is eltüntetheted a sérüléseket. Ez a hatékony csomag a karosszériások által régóta alkalmazott szisztémán alapszik: segít kihúzni a horpadásokat a helyéről, ezáltal a kasztni újra sima lesz.

08

A horpadásjavító szettet bármilyen járműre, így autó mellett motor, hajó, illetve háztartási gép, pl. mosógép, hűtőszekrény javítására is használhatod.

A készletben mindent megtalálsz, amire szükséged lesz: jár hozzá egy kihúzóhíd, 3 db különböző méretű kihúzófej, 1 db ragasztópisztoly, ragasztórúd, műanyag kiütő és szárnyas anya is. Rendeld meg most rendkívüli árelőnnyel a horpadásjavító készletet és legyen neked is mindig szép autód:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


Karácsonyi LED jégcsap füzér - élénk fehér színű fényáradat, kül- és beltérre

Ha szeretnéd feldíszíteni házad, erkélyed, akkor ez a LED jégcsap füzér ideális megoldás számodra. Élénk fehér fénye beragyogja egész otthonod. 15-30 cm-es lelógó részei valódi jégcsap hatását keltik.

09

216 LED diódát tartalmaz, 6.6 m hosszan világít. Külön előnye, hogy akár egymásba is toldható. Így akár 4-5 világítást is összeköthetsz, ha még hosszabb dekorációra vágysz.

Felejtsd el a sok bosszúságot, melyet a korábbi régi, megbízhatatlan izzók okoztak! Öltöztesd ünnepi fénybe otthonodat a LED jégcsap füzérrel! Az égősor meghitt, karácsonyi hangulatot varázsol minden háztartásba.

Rendeld meg most ezt az alacsony fogyasztású, megbízható fényfüzért adventi kedvezménnyel ide kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


Te is az oldaladon alszol? Erről feltétlen tudnod kell!

Úgy érzed, sajog minden tagod ébredéskor? Gyakran összekoccannak a térdeid alvás közben? Sokan nem is tudják, hogy oldalfekvésben a szervezet mekkora terhelésnek van kitéve.

Az ergonomikus térd- és lábtámasztó párnával mostantól pihenésed álomszerű lehet. Ez az ortopédiailag tesztelt támaszték természetes pozícióban tartja gerinced, térdeid, lábszáraid és combjaid. A Leg Pillow-val megakadályozhatod, hogy derekad, csípőd túlzottan elforduljon és térdeid összeütközzenek.

10

Élvezd a kellemes pihenést egész éjjel! Ha tudsz olyanról, aki az oldalán fekve szokott pihenni, Őt is meglepheted vele az ünnepekre: szuper ajándékötlet minden korosztály számára!

Tegyél most a nyugodt alvásért és az egészségért! Szerezd be a Leg Pillow térd- és lábtámasztó párnát bevezető áron, kattints az alábbi linkre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.