Zöldövezetbe költözne? Itt a legújabb ajánlat!

2020.12.07. 10:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az egyik legnépszerűbb budapesti kerületben, Zuglóban valósítja meg beruházásának új ütemét Magyarország legnagyobb lakásfejlesztője, a Cordia. Az új ütem elindítását az tette különösen aktuálissá, hogy az elmúlt hónapok alatt folyamatosan stabil kereslet mutatkozott a zöldövezeti ingatlanok iránt: a vevők arra a hirtelen változásra reagáltak így, hogy a lakásnak hirtelen egyszerre otthonként, irodaként és iskolaként is funkcionálnia kellett.

paskal 4 09.RGB color

A Paskál Gyógy- és Strandfürdő és a Rákos-patak szomszédságában található Thermal Zugló lakópark 4. ütemében 110 lakás épül fel. A környék családi házas, ősfás környezete garantálja a harmonikus kertvárosi hangulatot, de a belváros is könnyen elérhető. A patakparti, magas fákkal övezett kerékpárút, a futásra is alkalmas zöldfelület, valamint a szomszédos telken található sportpálya páratlan kikapcsolódási lehetőséget nyújt az aktív életet kedvelőknek. Ez nem minden, hiszen a patakmeder és a patakpart teljes revitalizációját 2021-re tervezi a zuglói önkormányzat, a lakópark közös kertjéből pedig közvetlen kijárat nyílik majd a megújult zöldterületek, a patak és a leendő sétány felé.

A lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található, de nincs messze a Bosnyák tér sem, ahol változatos kínálatú piac és csarnok működik, belátható időn belül pedig ott épül fel a kerület új központja.

paskal 4 12.RGB color

Ez a XIV. kerületi fejlesztés része annak a nemrég bejelentett 500 lakásos csomagnak, amellyel a Cordia három – a zuglói mellett egy IX. kerületi és egy VIII. kerületi – projekt keretében összesen félezer otthonnal bővíti kínálatát arra válaszul, hogy a kormány az 5%-os újlakásáfa újbóli alkalmazását jelentette be. A Thermal Zugló 4. ütemének lakásai is a kedvezményes áfakulccsal vásárolhatóak meg, hasonlóan a vállalat teljes kínálatában szereplő ingatlanokhoz.

Nem csak új projektek indításával reagált a Cordia a piaci igényekre: egy jelenleg is futó akció keretében számos, akár hamarosan birtokba vehető lakás vásárolható meg akár 9% árelőnnyel, tavasszal pedig nagy sikerrel vezette be a teljes lakásvásárlási folyamatot lefedő biztonságos, online megoldását, amelynek révén otthonról intézhető el akár még az adásvételi szerződés megkötése vagy a lakás berendezése is.

Várhatóan decemberben indul el egy másik zöldövezeti Cordia-fejlesztés is Budán, a XI. kerületben. A Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál található Sasad Resort lakópark fejlesztésének 6. ütemében 136 lakás készül el. A lakópark egyediségét az épületek szellős elhelyezkedésén, a telek panorámás elhelyezkedésén túl a területen felépülő 8000 négyzetméteres saját élménypark garantálja.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.