Párosan szép az élet - az eszközeink számára is!

2021.02.05. 12:52 Módosítva: 2021.02.08. 17:08
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Valentin nap közeledtével sokan vesznek ajándékot szeretteiknek - az már csak a hab a tortán, ha olyan hasznos kiegészítőket választunk, amelyek szintén könnyen párt találnak.

Valentin napon ajándékot vásárolni nem ördögtől való ötlet, de ilyenkor általában olyasmit illik adni, amivel a megajándékozottnak nem kell bajlódnia - összerakni, beüzemelni, megtanulni és így tovább. Egy szerelmet vagy szeretetet kifejező meglepetés jó esetben azonnal használható, könnyen és egyszerűen kezelhető, ráadásul olyan előnyökkel is jár, amelyek kihangsúlyozzák az ajándékozó és ajándékozott közötti kapcsolatot. A Huawei ezért az idei jeles napra olyan kiegészítőket ajánl, amelyek mindezt könnyedén teljesítik.

Hallgass a szívedre!

Ha már a Valentin nap a párokról szól, akár inspirálhat a közös tevékenységekre is. Ilyen például a sport és a mozgás, amelyhez kiváló segítséget nyújthat a Huawei Band 4e Active okoskarperec. Egy olyan stílusos, fekete vagy korall vörös színben elérhető eszköztől van szó, amely szinte észrevétlenül fogja körbe a csuklónkat, viszont segít akár olyan sportok hatékonyabbá tételében, mint a kerékpározás vagy a kosárlabda. Vízállósága miatt az izzasztó helyzetektől az úszásig és szörfözésig kiváló társ lehet megannyi mozgásformában - és mondanunk sem kell, ha mindkettőnkön van egy-egy ilyen csuklópánt, egymást is könnyebb ösztönözni a napi fitneszre.

Ha még több funkciót szeretnénk egy csuklóra kattintható eszköztől, a Huawei Watch GT 2 okosóra lehet a tökéletes megoldás. Amellett, hogy a férfiakra tervezett, Watch GT 2 Pro modell, vagy a nőiesebb, Watch GT 2 42 mm-es változat hagyományos óraként is megállja a helyét, hasznos extrákkal teszi könnyebbé és akár biztonságosabbá az életet. A TruSeen* 4.0+ technológia például minden szívdobbanásunkat követi: mesterséges intelligencia segítségével elemzi a szívritmus mellett az alvás minőségét, a stressz-szintet és a vérszaturációt. A Watch GT 2, illetve Pro változata emellett még többet tesz az aktív életmódért: a közös futás, kerékpározás, vagy megannyi más tevékenység alatt figyeli a hatékonyságot és személyi edzőként tanácsokat is ad arra, hogyan legyen használója még ügyesebb.

Huawei Index 1024x650

Szintén frappáns ajándék lehet a Huawei FreeBuds Pro fülhallgató-pár, amely egyrészt tökéletes arra, hogy a zenét a lehető legjobb minőségben juttassa el a felhasználók hallójárataiba (és ezáltal a szívébe is, ha már egyszer Valentin nap van, bár ilyenkor a Slayer lemezeivel illik vigyázni). A zene élvezetében mindenesetre nem fognak zavarni a külső zajforrások, hiszen az aktív zajszűrő rendszer 40 decibelig képes mindent kívül tartani. Emellett a FreeBuds Pro telefonálás közben is jó szolgálatot tesz: a zajszűrés és a kiváló minőségű mikrofonok segítségével a szokásosan zajos telefonhang helyett olyan tisztán halljuk a beszélgetőpartnerünket, mintha egy csendes szobában egymás mellett ülnénk.

Párt találni néha nagyon egyszerű

Az már fél siker, ha olyan kiegészítőket használunk, amelyek önmagukban is jó minőségben, hasznos funkciókkal segítik az életünket. Az viszont tény, hogy mobiltelefonnal kombinálva ezeket még többet hozhatunk ki belőlük. A Huawei fülhallgatója, okosórája és okoskarperece szerencsére villámgyorsan párt találhat bármilyen telefonban: pár mozdulattal összekapcsolhatjuk iOS és Android alapú készülékekkel, hogy aztán a mobilra letöltött appokkal még élvezetesebb legyen a zenehallgatás, az edzés, vagy egészségetek figyelése.

Nyerjetek Huawei ajándékokat Valentin napra!

Február 14-ig még van idő ajándékot beszerezni: a fenti tippekkel könnyen megtalálhatjuk a legjobbat. A Huawei egy nyereményjátékkal is készül a szerelem ünnepére. Írd meg a Huawei Közösség oldalán, melyik, a nyereményjátékban szereplő terméket osztanád meg és kivel. Használd a termék pontos megnevezését, valamint ismerősöd nevét, és lehet, hogy te leszel az a szerencsés, aki megnyeri azt!

Valentin nap alkalmából a Huawei viszonteladói és partnerei is különböző ajánlatokkal készülnek. Az akció részleteiről és a termékekről a viszonteladóknál érdeklődhetsz.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.