Ezt látnod kell: zseniális távcső, ami a zsebedben is elfér

2021.03.09. 14:05
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Kirándulóknak, városnézőknek kihagyhatatlan. Tudd meg az árkedvezmény igazi okát is!

Szeretsz kirándulni, túrázni, városnézni? Ezt imádni fogod!

Itt a tavasz, irány ki a szabadba: az ember alapvető igénye, hogy minél jobban megismerje a körülötte levő világot. Az emberi és természeti csodák felfedezése pótolhatatlan élményeket képes nyújtani. Szabad szemmel azonban nem mindig tudjuk olyan közelségből látni a dolgokat, ahogy azt mi szeretnénk.

01

Nagy és nehézkes duplacsöves távcsöveket viszont sok nyűggel jár cipelni. Mit szólnál egy olyan kompakt messzelátóhoz, ami akár a zsebedben is elfér? Ismerd meg a vadiúj egyszemes távcsövet, amivel akár több kilométer távolságba is elláthatsz!

Egyszemes (monokuláris távcső) - vegyél bármit szemügyre, kiváló élességgel!

Nem túlzás, hogy az egyszemes távcsővel egy új világ nyílhat meg előtted: akár közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról van szó, mindent fantasztikus minőségben láthatsz.

02

Mit tud ez a messzelátó?

03

Ez a sokoldalú kukker 16-szor közelebbre képes hozni a látnivalókat, ennek köszönhetően a több száz méterre levő történések is olyanok lesznek, mintha a szemed előtt zajlanának! Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást.

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, becsillanás-mentes, éles képet biztosít számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől. Erős gumibevonata csúszásmentes, stabil fogást és vízállóságot biztosít számodra.

04

A távcsővel olyan érdekes dolgokat is felfedezhetsz, amiket szabad szemmel vagy gyengébb teljesítményű távcsővel képtelenség lenne. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Akár egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen élménnyé varázsolni.

Nézd, milyen remekül közelre hozza a látnivalókat:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

  • kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez
  • városnézéshez
  • élőlények megfigyeléséhez
  • horgászathoz, vadászathoz
  • égi, légköri jelenségek vizsgálatához, csillagászathoz
  • sporteseményekhez, koncertekhez, egyéb rendezvényekhez (amint ezekre lesz lehetőség)
05

Születésnapi ajánlat: az egyszemes távcső most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Ha Te is sokat vagy a szabadban, ez távcső hatalmas segítségedre lesz. Fedezz fel eddig ismeretlen dolgokat, élvezd az éles képet és a kiváló nagyítást! Az egyszemes távcsövet most fél áron kapod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

06

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. (Egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél.)

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Mi is az „A Nap Terméke” blog?

A blog.hu-n immár egy éve nagy sikerrel futó oldalunkon több tucat hasznos, kedvezményesen elérhető konyhai, háztartási, autós, műszaki terméket mutattunk be eddig. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az aktuálisan legjobb ajánlatokra.

További ajánlatunk:

A fejlámpák királya: világíts Te is kéz nélkül, nagy fényerővel, bárhol!

Meguntad, hogy régi elemlámpáid folyton lemerülnek? Nem tudsz rendesen dolgozni, mert folyton kézbe kell fognod a lámpát? Elég az idejétmúlt megoldásokból! Elhoztuk neked a csúcsmodern CREE LED fejlámpát - ezzel a tölthető aksis világítással úgy világíthatsz, hogy közben a kezed is szabadon marad!

07

Zseniális zoom funkció, dönthető lámpafej

Mivel a lámpafejet 180°-ban döntheted, ezért mindig a legideálisabb pontra fordíthatod a fényt. A modern CREE LED chipnek köszönhetően akár 200 m-re is képes leszel vele elvilágítani! A zoom funkcióval fókuszálhatod is a fényt, így koncentráltabb vagy szórtabb fénysugarat is beállíthatsz, attól függően, hogy milyen távolságba szeretnél világítani. A lámpán a normál 100%-os fény mellett energiatakarékos 50%-os, illetve villogó módot is bekapcsolhatsz.

08

Beépített akkumulátor, hosszú üzemidő

Ha egy lámpa elemei gyorsan lemerülnek, az nagyon idegesítő tud lenni, ráadásul nagyon sok költséggel jár. A fejlámpa óriási előnye, hogy nem kell hozzá külön elemeket vásárolnod: beépített aksijával akár 5 órán keresztül tudsz vele világítani. Ha lemerülne, a mellékelt 230V-os hálózati vagy autós szivargyújtó töltővel rövid idő alatt elláthatod energiával.

09

Időjárás- és ütésálló, masszív készülékház

A CREE LED fejlámpa rendkívül erős, strapabíró fémháza ellenáll az esőnek, a pornak és az ütéseknek is. Vidd magaddal bátran bármilyen szabadtéri terepre és élvezd fantasztikus tartósságát, erejét!

Bemutató videó - figyeld, milyen remek a fénye:

Néhány példa, aminél elképesztően hasznos ez a fejlámpa:

  • szerelésnél, barkácsolásnál, üzemi feladatoknál
  • túrázásnál, kirándulásnál, kempingezésnél
  • horgászat, vadászat esetén
  • szabadtéri sportolásnál (futás, kocogás, kerékpározás)
  • autóban, állandó segítőtársként
  • ház körüli teendőknél
  • esti, hajnali kutyasétáltatásnál

Iratkozz fel és 50% kedvezménnyel lehet Tiéd a fejlámpa!

Számolj le a sötétséggel, világíts be bármilyen helyet a fejlámpával! A minden fontos tartozékot (akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó készletet most mindössze 4.990 Ft-ért érheted el blogunk 1 éves születésnapi akciójának köszönhetően.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

10

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. (Egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél.)

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.