TECHNOLÓGIAI ÁTTÖRÉS A VÍRUSVÉDELEMBEN – TÉRSTERILIZÁTOR

2021.03.12. 16:47 Módosítva: 2021.03.16. 10:55
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Bár a teljes lezárás második hetében járunk, az elmúlt időszak tapasztalatai alapján világosan látszik, hogy a most nyitva lévő, illetve a nyitást követően a zárt terű helyek kiválasztásánál az egyik legfontosabb tényezővé válik a vírusmentes tér biztosítása. Ehhez nyújt egyedülálló megoldást az a világújdonság, amely képes a teljes körű vírusmentes környezet megvalósítására. A készüléket STR-SOLUTION térsterilizátornak hívják.

Az STR-SOLUTION szabadalmaztatott technológiája nemcsak a levegőt, de a térben lévő valamennyi berendezési tárgy és használati eszköz felületét sterilizálja. Mindezt úgy, hogy működése ártalmatlan az emberi egészségre!

Index-1160x773px

HOSSZÚ TÁVÚ BIZTONSÁG

A harmadik hullám alapvetően megértette az emberekkel, hogy a pandémiának még messze nincs vége, sajnos a koronavírustól nehezen fogunk megszabadulni. A védelemről ezért hosszú távon gondoskodni kell. Egyre többen döntenek úgy, hogy nekik kell megoldást találniuk munkatársaik és családtagjaik, valamint ügyfeleik és vendégeik életének és egészségének megóvására. Az STR-SOLUTION térsterilizátor használatával nemcsak róluk gondoskodhatnak, de a teljes körű vírusvédelemmel – és annak kommunikálásával – akár vállalkozásukat is komoly piaci előnyhöz juttathatják versenytársaikkal szemben. Akinek van ilyen készüléke egyet biztosan elmondhat magáról: Felelősen gondolkodik!

Bár számítottunk rá, hogy nagy lesz az érdeklődés az STR-SOLUTION térsterilizátor iránt, arra még mi sem gondoltunk, hogy ennyien keresnek meg minket a készülékkel kapcsolatban. Hihetetlenül széles körben, gyakorlatilag mindenki keresi. A vásárlók és érdeklődők között vannak ügyvédi irodák, bankfiókok, önkormányzatok, szolgáltató helyek, kórházak, orvosi rendelők, magánklinikák, cukrászdák, éttermek, üzletek, edzőtermek, óvodák, iskolák, de ügyfélterek, munkahelyek, színházak, ipari és mezőgazdasági létesítmények védelmét is biztonsággal szolgálhatja. Az pedig különösen örömteli tapasztalat, hogy Magyarországon olyan felelős emberek is vannak, akik családjukat szeretnék a készülékkel megóvni.

AZ STR-SOLUTION KÜLÖNLEGES TECHNOLÓGIÁJA

A készülék napjaink legmodernebb, szabadalmaztatott térsterilizáló technológiáját alkalmazza, amely a NASA űrkutatási programjából indulva, a hadiiparon keresztül ma már a civil szféra számára is elérhető.

Az STR-SOLUTION ötféle anyag speciális ötvözete és erős UV-C spektrumú fény hatására, a foto-katalitikus oxidáció elve alapján ST-Radical szabadgyököket hoz létre a levegőben természetes módon jelen lévő vízpára molekulákból. Dél-koreai tudósok több mint 10 éves lenyűgöző kutatómunkával fejlesztették ki ezeket az ideális élettartamú, a vírusok elpusztításában rendkívül hatékony, ugyanakkor az emberi egészségre ártalmatlan ST-Radical gyököket, valamint megalkották az ún. kiáramoltató rendszert.

kiaramoltato-rendszer

A kiáramoltató rendszer azzal a jelentős előnnyel jár, hogy a levegőbe frissen bekerült kórokozók rövid időn belül semlegesítődnek. A hazánkban eddig ismert és használt ún. átszívó típusú levegőtisztító és -fertőtlenítő berendezések esetén az óránként átlag kétszeri légcserét alapul véve akár 15-30 percet is várnunk kell, mire a kórokozók beszívódnak a készülék reakciókamrájába. Az STR-SOLUTION által kibocsátott ST-Radical szabad gyökök ezzel szemben a pillanat tört része alatt végeznek a kórokozókkal, így radikálisan csökkentik a cseppfertőzés valószínűségét. Ráadásul a teljes háromdimenziós teret vírusmentesítik, így nemcsak a levegőtől, de a térben lévő berendezési és használati tárgyaktól (a kilincstől, klaviatúrától, telefontól, pohártól stb.) sem fogunk megfertőződni.

Az újgenerációs STR-SOLUTION térsterilizátor egy új kategóriát képvisel a piacon. Működési funkcióit illetően háromszoros tudásszinttel rendelkezik az őt követő, legfejlettebb légfertőtlenítő készülékekhez képest.

Kiemelkedő jelentőségű, hogy az STR-SOLUTION működése ártalmatlan az emberi egészségre. Ezáltal kiválóan alkalmas olyan közösségi terek folyamatos sterilizálására, ahol emberek tartózkodnak és végzik mindennapi tevékenységeiket.

ÉLENJÁRÓ HATÉKONYSÁG

  • Az STR-SOLUTION térsterilizátor technológiája 2000-szer hatékonyabb az ózongenerátorok technológiájánál és 180-szor hatékonyabb az UV-C fényspektrumot alkalmazó berendezések technológiájánál.
  • Számos vírus és baktérium elpusztítása tekintetében tesztelték. Hatásosságát a legmagasabb színtű vizsgáló laboratóriumok GLP (USA), KTL, KCL (Dél-Korea) tanúsítványai igazolják.
  • Hatékonysága a levegőben lévő SARS-CoV2 (Covid-19), MERS-CoV koronavírus, H1N1 („A” típus) influenza esetén átlagosan 99,99%. A felületeken mért hatékonysága Covid-19 vírusra 96,20%.
  • Az antibakteriális hatás mellett eltávolítja a levegőből az ártalmas illékony szerves vegyületeket, a kellemetlen szagokat, spórákat, virágport, egyéb allergéneket stb.
  • Citotoxikológiai vizsgálatok (GPL, USA) és tanulmányok igazolják, hogy működése ártalmatlan az emberi egészségre.

Mindezek alapján teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy az STR-SOLUTION térsterilizátor technológiája magasan felette áll a piacon kapható hagyományos levegőtisztító- és fertőtlenítő rendszereknek. Stabil, hosszú távra tervezett, indusztriális készülék. Üzembe helyezési költsége nincs és üzemeltetési díja is alacsony.

A különböző méretű terek sterilizálására többféle STR-SOLUTION modell készül. Ha szeretne többet megtudni a készülékről, látogassa meg honlapunkat: www.tersterilizator.hu

Center Kft.
1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.
Telefon: (+36 1) 265 5254 / (+36 1) 343 2975
E-mail: tersterilizator@centerkft.eu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.