VIRTUÁLIS IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás 2021. június 15-18.

2021.06.03. 13:26 Módosítva: 2021.06.03. 13:29
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója, az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás idén rendhagyó módon a fizikai rendezvény helyett az online térben valósul meg.

Az üzleti élet nem állt le, csak a személyes tárgyalások helyett egy digitális platformra helyeződött át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára.

Az online platform sikerrel debütált idén márciusban az AGROmashEXPO kiállításon. Erről készült rövid összefoglalónkat és az eseményről készült videót ITT tekintheti meg.

Regisztráljon Ön is és tekintse meg díjmentesen a virtuális szakkiállítást!

REGISZTRÁCIÓ

Virtuális kiállítás

Az iparági szereplők az új technológia segítségével egy időben adhatnak és kaphatnak információt, személyre szóló ajánlatokat vagy letölthető anyagokat termékekről, szolgáltatásokról, melyek alapján döntést hozhatnak beruházásaikról, üzleti együttműködési megállapodásaikról. ( Bővebben a virtuális kiállításról)

Résztvevők

Számos cég élt már a lehetőséggel, így az érdeklődők többek között olyan robottechnikai, logisztikai, szerszámgyártó, 5G telekommunikációs vagy nagy kenőanyag-gyártó cégek szakembereivel léphetnek majd kapcsolatba, mint például a DHL Globál Szállítmányozási Kft., a FANUC Hungary Kft., az IVM Zrt, a KUKA Hungária Kft., a Linamar Hungary Zrt. PPM Divízió, a MOL LUB Kft. és a VODAFONE Magyarország Zrt. (Folyamatosan frissülő kiállító lista)

A virtuális eseményen kiemelten jelenik meg az építőipar is, hiszen külön szekció a Nemzetközi Építőipari Fórum, ahol román és ukrán cégek mutatják be kínálatukat út- és hídépítés, építőgépek, aszfaltozás és környezetvédelem témában.

A közel 20 cég szeretné megismertetni tevékenységét a magyar piaccal, új partnereket keresnek hosszú távú együttműködésre.

Díjmentes megtekintés

A június 15-18.közöttmegrendezett online esemény ingyenesen várja a szakmai látogatókat: a virtuális IPAR NAPJAI a regisztrációt követően díjmentesen látogatható a kiállítás weboldalán. (Regisztráció)

A kiállítók virtuális standjai, a különböző menüpontok tartalma, a programok, a résztvevő cégek ajánlatai kényelmesen végig nézhetők ezen a felületen, és barangolás közben a chat funkció segítségével azonnali információ kérhető a kiállítók termékeiről vagy szolgáltatásairól.

Nyitvatartás

2021. június 15-18. között minden nap 9:00 – 18:00 élő chat lehetőséggel, illetve 2021. június 19-26. között a chat lehetőség nem él, de a kiállítók anyagai továbbra is megtekinthetők.

A Hungexpo hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával a kiállítások nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.