Fashion Shopping Week a Designer Outlet Parndorfban: akár 70% kedvezmény csak augusztus 23. és 28. között

2021.08.19. 12:18
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
  • Olyan nagy márkák széles választéka, mint a Guess, Peak Performance, Lacoste, stb.
  • Még nagyobb vásárlási élmény: hétfőtől-péntekig meghosszított nyitvatartás egészen 21:00-ig
  • Luxus és sport: Adidas, Tommy Hilfiger és Joop márkák új kollekciói! Vadonatúj üzletekben.
  • Egyes üzletekben további 70%-os kedvezmény az Outlet árból
DesignerOutletParndorf Presse c McArthurGlen Christian Kapl

Képzeletbeli séta Párizsban, Milánóban vagy Londonban? Mindezt megtapasztalhatja szinte a sarkon túl, a Designer Outlet Parndorf bevásárlóközpontban. Augusztus 23. és 28. között a divatrajongók olyan divatos darabokat találhatnak itt, mint a kifutókon – akár 70 százalékos árkedvezménnyel. függetlenül attól, hogy luxus-, sport- vagy szépségmárkákat keres, a Fashion Shopping Week alatt nagyon egyszerűen megtalálhatja kedvenc termékeit! A Geox, Pandora, Porsche Design, Lacoste, Guess, Roberto Cavalli és sok más dizájner márka remek ajánlatokkal és olyan darabokkal várja Önt, amelyek elengedhetetlenek lesznek ebben a szezonban. Ha pedig a vásárlás közben megéhezne, tökéletes kikapcsolódást élvezhet: legyen szó finom ebédről, friss kávéról vagy fagylaltról, délutáni harapnivalóról vagy munka utáni italról - a Designer Outlet Parndorf bevásárlóközpontban kávézók, éttermek, food truckok sokasága várja Önt, ahol bubble tea-t, regionális harapnivalókat vagy különleges fagylaltfajtákat kínálnak.

Mario Schwann, a Designer Outlet Parndorf vezérigazgatója:

A dizájner, luxus és sportmárkák óriási választéka – a központunkban található márkák sokfélesége valóban lenyűgöző. Nagyon várjuk az augusztus végi Fashion Shopping Week-et; További lehetőség egy kellemes burgenlandi kirándulásra, útbaejtve egy élvezetes vásárlást a Designer Outlet Parndorf bevásárlóközpontban. Partnermárkáink valóban nagyszerű ajánlatokat készítettek, meghosszabbított nyitvatartással hétfőtől-péntekig, egészen 21:00-ig.

DOP Shopping 0620 c mcarthurglen Márton Kováts

Luxus és sport: zászlóshajó és exkluzív üzletek

A Designer Outlet Parndorf még sok egyéb felfedeznivalót kínál. A teljesen megújult koncepciójú, új, fényűző és modern zászlóshajó üzletek most bizonyára sok trendkövető szívét megdobogtatják: Tommy Hilfiger nemcsak nagyszerű kollekciókkal, hanem egyedi üzletkoncepcióval is lenyűgözi vásárlóit, beleértve „az üzletben“ elhelyezett kávézót, amely ezáltal ideális környezet a bevásárlásra, és szinte vonzza a vásárlókat, hogy itt időzzenek.

A prémium és luxusmárkák is számos újdonságot kínálnak: a Hugo Boss új, kibővített üzlettel tért vissza a felújítás után. A divatmárka olyan BOSS kollekciókat kínál, amelyek szinte bármilyen stílusú ruhatárban megtalálják helyüket.

A vásárlás különösen változatos lehet, hiszen mindenki mást szeret – a látogatóknak ezért érdemes betérniük az új Joop-ba is! Ez egy másik kötelező látogatási helyszín a listán: az ikonikus városi és modern márka, csillogással teli, új, gyönyörű üzletben ragyog, és a divatruházattól kezdve egészen az ékszerekig, órákig, szemüvegekig és szépítkezési termékekig szinte mindent kínál a modern nők és férfiak számára.

Mintegy 160 üzlet várja vásárlóit a márkák színes kínálatával, márkás divat, ékszerek, lábbelik, trendi sportfelszerelések és háztartási cikkek, valamint gyermekdivat hatalmas választékával – ez valóban szórakoztató vásárlást ígér. A meghosszabbított esti nyitvatartásnak köszönhetően hétfőtől-péntekig, 9:00 és 21:00 óra között a látogatók minden nap élvezhetik a stresszmentes vásárlást.

Adidas Mega Store: Új vásárlási élmény az 1000 m2-es értékesítési területen

A Designer Outlet Parndorf, amely a Nike, Puma, Under Armour sportmárkák széles választékáról ismert, a funkcionális ruházat és sportfelszerelések legjobb választékát kínálja – akár otthoni edzéshez, akár más szabadtéri kalandokhoz. A sportcipők tekintetében a trendeket mindenképpen az Adidas határozza meg. A kultikus márka az új üzletben a modern dizájnra és a minőségi termékbemutatóra épít. A sportruházati és Lifestyle kollekciók kibővített területen, több mint 1000 m²-en találhatók – ennél több már nem is lehetséges. Az Adidas egy különleges élményre invitálja a sportkedvelő vásárlókat.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.