Stílusos készülődés a karácsonyra: Fashion Shopping Week divathét November 2-6-ig a Designer Outlet Parndorf-ban

2021.10.27. 14:41 Módosítva: 2021.10.29. 16:40
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
  • Egy hetes élménybevásárlás extra hosszú nyitvatartási időkkel hétköznaponként 9-21 óráig
  • Top ajánlatok akár 70 százalék árengedménnyel az Adidas, Furla, Pandora és még sok más márka outlet árából
DOP XMas photo 7 ret © Fotos McArthurGlen, Márton Kováts

A McArthurGlen Designer Outlet Parndorf különleges eseménnyel édesíti meg látogatói idei karácsonyát: Az év legmeghittebb időszaka a Fashion Shopping Week divathéttel kezdődik. November 2-6-ig egy héten át vásárolhat bármit, amire csak szíve vágyik. Az extra hosszú nyitvatartási időknek köszönhetően - hétköznaponként 9-21 óráig, szombatonként 9-18 óráig - garantáltan elmarad a karácsony előtti stressz. A karácsony már a küszöbön áll, aki pedig az ünnepnapokhoz illő megfelelő öltözetet keresi, vagy különleges ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, az most kihasználhatja a Fashion Shopping Week egyedülálló ajánlatai által nyújtott lehetőséget, akár 70 százalék árengedményt az outlet árakból. A prémium márkák, mint az Armani, BOSS, Joop!, Furla, Adidas, Zegna, Van Laack, Peak Performance, Salomon, Rituals, Pandora vagy Jack Wolfskin minden ízlést kielégítenek.

Shopping Deluxe: Prémium márkák és pop-up store-ok

Mindegy, hogy összeállt-e már a karácsonyi kívánságlista, vagy néhány ötletre lenne még szüksége: A divatrajongók a mintegy 160 üzletben a divat, a szépségápolás, a sport és a luxus területén kimagasló minőségű márkákkal, és kedvenc márkáik által bemutatott legújabb trendek óriási választékával találkozhatnak. Az esemény zászlóshajójának számít pl. a vadonatúj Tommy Hilfiger, BOSS, L'Oréal, Babor és még számtalan további üzlet. Az esemény fénypontja kicsiknek és nagyoknak: az ünnepi dekoráció, amely tökéletessé teszi a karácsonyi varázslatot. A látogatókat a Designer Outlet-től már megszokott mesebeli karácsonyi hangulat várja.

Mario Schwann, a Designer Outlet Parndorf ügyvezetője:

"A karácsony előtti időszakban mindig érdemes ellátogatni a Designer Outletbe. A karácsonyi ajándék-vásárló közönségnek lehetősége nyílik arra, hogy a Fashion Shopping Week divathéten különleges ajánlataink között megtalálják a tökéletes ajándékot családjuk és barátaik számára."

MAG DOP 2019 XMas photo 4

A MCARTHURGLEN-RŐL

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

A McArthurGlen Designer Outlet Parndorf 1998. augusztusában nyitott meg. A bevásárlóközpont ma már Közép-Európa legnagyobb dizájner outletje, 1900 munkahelyével pedig Burgenland legnagyobb magán munkáltatója. A központ a 2018/2019-es üzleti évben 6,1 millió látogatót jegyzett. Népszerű vásárlási célpont, amely a dizájner-, luxus- és életmódmárkák kiváló minőségű elegyének, valamint a vidéki stílusú nyugodt légkörnek köszönhető. A mintegy 160 üzletben a divatkedvelők az aktuális szezon legújabb trendjeit és az előző szezon klasszikusait is megtalálhatják, 30-70 százalékkal kedvezőbb árakon. A központ továbbá számos egyéb szolgáltatást nyújt, köztük egy napi transzfer járatot Bécs és Parndorf között. Részletes információk a www.designeroutletparndorf.at oldalon

A McArthurGlen Csoportról

A McArthurGlen Csoport Európa vezető dizájner outlet tulajdonosa, fejlesztője és üzemeltetője, amelyet 1993-ban a Kaempfer Partners alapított Európában. Azóta az Európai dizájner outlet kiskereskedések úttörőjének számító McArthurGlen 700000 m2 üzlethelyiséget nyitott meg. A vállalat jelenleg tíz országban összesen 26 dizájner outletet üzemeltet: Ausztria, Belgium, Kanada, Franciaország, Németország, Görögország, Olaszország, Hollandia, Spanyolország és Nagy-Britannia területén összesen több, mint 4,5 milliárd euró éves forgalommal [2019].

A központok a legnépszerűbb luxus- és prémium márkáknak adnak helyet és több, mint 90 millió stílustudatos vásárlónak ígérnek egész évben árkedvezményeket élénk, kiváló minőségű vásárlási környezetben [2019].

A McArthurGlen 2013-ban a Kaempfer Partners és a Simon Property Group Co. (NYSE SPG), a világ vezető elsőosztályú bevásárló, gasztronómiai és szórakoztató célpontjainak szolgáltatójának közös vállalkozásává vált.

A folyamatos terjeszkedés keretében a McArthurGlen jelenleg három új dizájner üzletközpontot épít vagy tervez: Paris-Giverny (Franciaország) és Remscheid (a németországi Köln és Düsseldorf közelében ).

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.