A tér luxusa a Kánai-tó partján

2022.04.12. 15:36 Módosítva: 2022.04.20. 11:43
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
index-1 tovaros 5+

A LAKE11 az ATENOR magyarországi lakóingatlan-beruházása. Azé az ATENOR-é, amely neves európai ingatlanfejlesztőként már letette névjegyét a hazai piacon olyan projektekkel, mint a Budapesten található, 123 000 m2-es Váci Greens irodakomplexum, elsőként elnyerve a legmagasabb, BREEAM Excellent (kiváló környezetvédelmi) minősítést 2011-ben. Nem csoda, ha a lakáspiac hasonlóan magas elvárásokkal figyeli a LAKE11 alakulását. Hitvallása szerint a környezettudatosság és az emberközpontú tervezés, mint alapértékek jelennek meg. A zöld terület, a vízközelség, a környező dombok, a pár percre lévő kirándulóhelyek akkor számítanak igazán nagyvonalúnak, ha mindez egy nagyvárosban található. Az igazi luxust azonban a nagy tér jelenti.

index-tovaros apartments 0043

A nagyobb tér már a LAKE11 lakópark tervezési koncepciójában megmutatkozik. Szellős beépítettséggel, az épületek és zöld területek kiegyensúlyozott arányának a megtalálásával, valamint az egy lépcsőházra jutó alacsony lakásszámmal is figyelt a fejlesztő arra, hogy a piacon egyedülálló, nagy terekre hangolt és élhető lakóparkot hozzon létre.

A sztenderdekhez képest itt az egyes lakás típusokon belül nagyobb alapterületű lakásokat is terveztek. Némely limitált darabszámban elérhető különleges típus pedig nagy belmagassággal és óriás teraszokkal rendelkezik. A tágas helyiségek teret hagynak a személyes szféráknak, amelyre mindannyian ösztönösen vágyunk. Már a 2 hálószobás lakásoknál is megjelenik az ún. en-suite, külön bejáratú fürdő- és gardróbszobával rendelkező lakosztályszerű fő háló, ahová nyugodtan elvonulhatunk pihenni.

index-L11 VIII E 003 Nappali 03

A nagyméretű szobákban a home office-ban dolgozókat sem nyomják agyon a falak. A tágas amerikai konyhás nappalik ideális helyszínt teremtenek a családi és baráti összejöveteleknek. A piaci sztenderdekhez képest jóval több fürdőszobával és vizes blokkal kialakított lakások pedig nyugodtabbá teszik a reggeli családi készülődést és vendégek fogadását is.

index-tovaros apartments 0016 deluxe-lakas-2-szintes

A több égtáj felé megnyitott, hatalmas ablakfelületek növelik a térérzetet, tökéletes kilátást nyújtva a budai tájra. Nagyvonalúak a teraszok is. Mélységük egyes sztenderd parkházas lakásnál meghaladja a két métert, mert a nagyobb kültér és friss levegő luxusa minden LAKE11 lakónak jár. Itt nagyobbra nőnek a különleges lakások teraszai is. Duplex lakásainkból két teraszról is élvezhetjük a panorámát, óriásteraszos lakásaink pedig családi ház kertjének hangulatát nyújtva, különböző anyagú terasz burkolatokkal, zöld növénydézsa szigetekkel továbbá jakuzzi telepítéséhez mindent előre betervezve várják leendő lakóikat.

index-tovaros apartments 0031 penthouse

Mivel az ATENOR megengedi magának azt a luxust, hogy a rendelkezésre álló teleknek ne építse be minden négyzetméterét, a jövő városnegyedében nyílt közösségi terek jönnek létre a zöld és a burkolt részek nagyszerű arányaival. A fákkal övezett széles utcák, a pompás promenád, a tó körüli különböző pihenő pontok tökéletes helyszínt adnak egy jó sétához, beszélgetéshez vagy akár meditáláshoz, bármi is legyen az amire vágyunk egy fárasztó nap végén.

Az épített struktúrák organikusan simulnak a megszelídített természet köré. Az épületeket körülölelő parkokban zöld sétányok, kutyafuttató, pihenőpontok várják azokat, akik egy zsúfoltságtól mentes övezetben vágynak a rekreációra és feltöltődésre.

index-tovaros apartments 0062

A szellős beépítettség a szabadon hagyott terek luxusával gazdagítja a LAKE11 Home & Park otthonainak a hozzáadott értékét a Kánai-tó partján.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.